Тенис
ЗВЕРЕВ ПРЕКО ИТАЛИЈАНА ДО ФИНАЛА БЕЧА: Немац игра против Синера за други трофеј у сезони
25. 10. 2025. у 19:37
БРАВО ДЕВОЈКЕ! Крунић и Данилина избориле пласман у полуфинале дубла у Токију
24. 10. 2025. у 10:09
Фудбал
КАТАСТРОФА ЛИВЕРПУЛА: Брентфорд шокирао "црвене" и продужио им агонију
25. 10. 2025. у 23:08
ОВО ЈЕ НЕКИ ДРУГИ ЈУНАЈТЕД: "Црвени ђаволи" наставили да ређају победе у Премијер лиги
25. 10. 2025. у 20:43
БАЈЕРН РУШИ СВЕ ПРЕД СОБОМ: Баварци исписали историју европског фудбала
25. 10. 2025. у 18:59
ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Челси разочарао, Сандерленд победио у Лондону
25. 10. 2025. у 18:18
DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!