БИО ЈЕ ГЛАВНИ УДАР: Огласио се Сеизмолошки завод - Ово се очекује надаље
07. 12. 2023. у 07:25
У СЕИЗМОЛОШКОМ заводу Србије кажу да је јутрошњи земљотрес у Петровцу на Млави, тачније Ћовдину, од 4,1 степена по Рихтеру, био главни удар, и да се надаље може очекивати смиривање тла.
Повезане вести
СЕИЗМОЛОЗИ ПОТВРДИЛИ: У Србији нису могући земљотреси изнад ове границе
У СРБИЈИ су протеклих дана регистровани слабији земљотреси, а сеизмолози оцењују да у нашој земљи нису могући земљотреси изнад шест степени по Рихтеру.
05. 11. 2024. у 17:23
ДВА ЗЕМЉОТРЕСА ПОГОДИЛА СРБИЈУ: У размаку од неколико минута тресло се тло у два града
У СРБИЈИ су јутрос око 10 часова регистрована два земљотреса.
17. 09. 2024. у 13:25
Најновије из рубрике
ОЧЕКУЈЕ СЕ ПРВИ СНЕГ: Ево какав је викенд пред нама, а овог датума стиже ново захлађење
ТЕМПЕРАТУРЕ у Србији ових дана кретаће се од -7 до 14 степени Целзијуса.
07. 11. 2024. у 19:49
НЕКОЛИКО ДАНА ПРЕД СМРТ ПРОМОВИСАНА ЊЕНА КЊИГА, БИЛА ПОНОС СРБИЈЕ: "Драга наша Ема путуј са анђелима"
НАКОН смрти младе ауторке, докторанта српске књижевности и језика, Емилије Поповић, њен родни град Лозница завијен је у црно. Броја родбина и пријатељи опраштају се од ове дивне девојке на друштвеним мрежама.
07. 11. 2024. у 19:23
УВЕДЕН Е-ПЕЧАТ У КЛАУДУ: Канцеларија за ИТ и еУправу нуди нову софистицирану електронску услугу
КАНЦЕЛАРИЈА за ИТ и еУправу, уз претходну позитивну оцену усаглашености од Министарства информисања и телекомуникација, увела је нову услугу - е-Печат у клауду.
07. 11. 2024. у 19:16
ФЕЉТОН - ТЕОРИЈА КОМУНИСТИЧКЕ ЗАВЕРЕ СТИЖЕ ИЗ КАИРА : Ни као студент Клагман није крио марксистичка уверења; био је комуниста целог живота
ДА ЛИ је погибија принцезе Дајане у саобраћајном удесу 1997. била последица дубоке завере мрачних обавештајних служби или злосрећног невезивања појаса? Да ли је 11. септембар подла завера Мосада и ЦИА или заиста дело Осаме бин Ладена и Ал Каиде?
07. 11. 2024. у 18:00
ТАЈНА КВАЛИТЕТА КАФЕ: Бенефити од зрна до шољице
У свету кафе, квалитет није само реч, то је уметност која се ствара кроз пажљив процес припреме, од тренутка узгоја њених зрна па до гутљаја из омиљене шољице.
07. 11. 2024. у 16:00
Коментари (0)