ТАЈНА ЈЕ У НАЧИНУ СЛАГАЊА: Кромпир из рерне на ДРУГАЧИЈИ НАЧИН - а све састојке вероватно и сад имате у кухињи
КРОМПИР заиста може да се прави на много начина. Зато испробајте и ову варијанту
 
                                                                                    Фото: Јутјуб принтскрин/Jelajelena Petrovic
Кромпир је намирница која може да се припрема на много начина и одличан је прилог главном јелу.
Рецепт за кромпир из рерне
- 500 г кромпира
- 200 г киселе павлаке
- 2 јајета
- 100 мл млека
- 4 чена белог лука
- уље
- суви зачин или со
Ова мера је за две особе... Кромпир ољуштити и исећи на колутове.
Тепсију подмазати. У чинију истрести павлаку јаја, бели лук и млеко и све изједначити. Кромпир поређати у тепсију и прелити са павлаком.
Протреси добро. Пећи на 220 степени Ц око 50-60 мин. Служито топло.
Препоручујемо
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Коментари (0)