ОБОЖАВАЋЕТЕ ОВАЈ РЕЦЕПТ: Хрскаве поховане пилеће џигерице са белим луком за само 20 минута (ВИДЕО)

Новости онлине

11. 02. 2023. у 15:00

БУДИТЕ богатији за још један фантастичан рецепт и уживајте у укусима

ОБОЖАВАЋЕТЕ ОВАЈ РЕЦЕПТ: Хрскаве поховане пилеће џигерице са белим луком за само 20 минута (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскрин/ Jelajelena Petrovic

ЗА ПОХОВАНУ ПИЛЕЋУ ЏИГЕРИЦУ је потребно :

300 гр пилећих џигерица

2 кашике белог брашна
3 кашике презли
грануле белог лука
со, бибер
2 јаја
уље

FOTO: Privatna arhiva

 

ПОХОВАНА ПИЛЕЋА ЏИГЕРИЦА припрема:

Џигерице посолити, додати грануле белог лика бибера, па измешати.

Уваљати у брашно, обилно окупати у јајима која сте умутили и мало посолили, а затим уваљати у презле. 

Пржити у дубоком уљу да порумене са једне и друге стране. Поклопити код пржења јер доста прскају приликом припремања.

Вадити на папирну салвету. Сервирати уз куван кромпир.

Фантастичан ручак готов за 20 минута. Пријатно!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.

20. 12. 2025. у 09:41

Коментари (0)

МЛАДИ СРБИН ЗАПРЕПАСТИО АМЕРИКУ! Шутира боље од свих Срба - и не, није син Пеђе Стојаковића (ВИДЕО)