НЕОПИСИВО ДОБАР: Витамински посни ''џумбус'' паприкаш (ВИДЕО)
УЖИВАЈТЕ у овој врхунском посном оброку пуном витамина
 
                                                                                    Фото: Јутјуб принтскрин/JelaJelena Petrovic
Посни паприкаш - састојци:
1 празилук
 
3 свеже паприке
3 кромпира
2-3 парадајза ољуштена
црвена млевена паприка
уље, со (може зачин)
першунов лист
 
FOTO: Privatna arhiva
Посни паприкаш - припрема:
Сво поврће исећи на колутове, па га продинстати на уљу, осим кромпира. Кад се продинста и омекша, додати кромпир и црвену паприку. Налити водом да огрезне и кувати око пола сата. Пред крај убацити парадајз. На крају убацити со, бибер по жељи и суви зачин.
Ако је паприкаш ређи, замутити 1 кашичицу инстант супе из кесице од печурака са мало воде и додати.
На крају додати ситно сецкан першунов лист.
Препоручујемо
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)