КРИЛЦА ИЗ РЕРНЕ после којих ћете полизати прсте (ВИДЕО)
УЗ овај рецепт ћете брзо и лако спремити укусан ручак
 
                                                                                    FOTO: Privatna arhiva
Крилца из рерне - потребно је:
600 гр крилаца
 
2 кашике кукурузног брашна
маслиново уље
кари
коријандер
соја сос чили
со
црвена млевена парика
 
FOTO: Privatna arhiva
Крилца из рерне - припрема:
Крилца добро посолити и посути црвеном млевеном паприком.
У суд сипати оба брашна и измешати.
У други суд сипати маслиново уље, додати мало карија, коријандера, соја соса и све измешати.
Посољена крилца провући кроз брашно и уље са зачинима и ређати у подмазан плех и пећи на 220 степени око 50 мин. да лепо порумене.
Извадити из масноће и служити топло. Врхунско пријатно!
Препоручујемо
 
                    
                    НЕОПИСИВО ДОБАР: Витамински посни ''џумбус'' паприкаш (ВИДЕО)
11. 02. 2023. у 18:00
 
                    
                    САТАРАШ СА МАКАРОНАМА И ПРАЗИЛУКОМ: Сјајан оброк готов за 30 минута (ФОТО)
10. 02. 2023. у 22:00
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)