ПОСНО И ПИКАНТНО: Чили флекице са киселим купусом (ФОТО/ВИДЕО)
ЗА СВЕ оне који воле пикантну храну, ово је права ствар
 
                                                                                    Фото: Приватна Архива
За све оне који воле пикантну храну и кувана јела. Комбинација која ће вам се сигурно свидети.
Кисели купус са чили флекицама - састојци:
1 главица киселог купуса
1/2 кг готових  флекуица или домаћих
со..бибер уље
чили туцала љута паприка
Кисели купус са чили флекицама - припрема:
Купус исећи на веома танке резанце додати уље и пржити на тихој ватри око 30 мин.
У купус додати чили бибер и туцану љуту паприку. Флекице скувати, процедити и измешати са купусом. Сервирати док је топло. Пријатно.
Препоручујемо
 
                    
                    НЕОПИСИВО ДОБАР: Витамински посни ''џумбус'' паприкаш (ВИДЕО)
11. 02. 2023. у 18:00
 
                    
                    КОРАК ПО КОРАК: Плетена погача - изазов за искусне домаћице (ВИДЕО)
10. 02. 2023. у 15:00
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)