НИЈЕ ВАМ ПОТРЕБАН КОТЛИЋ: Савршен рибљи паприкаш у шерпи (ФОТО/ВИДЕО)
ВРХУНСКО јело за предстојеће дане

Foto: Shutterstock
Рибљи паприкаш - Састојци:
600 гр рибе по избору
мешавина смрзнутог поврћа
3 паприке свеже црвене
50 мл куваног парадајза
3-4 листа лорбера
црвена млевена слатка и туцана љута паприка
бибер, уље, со
лист и стабло целера
3 већа кромпира
Рибљи паприкаш - Припрема:
На уљу пропржити ситно сецкан црни лук и сечену на коцкице паприку, па додати смрзнуто поврће (шаргарепа, корен целера, пашканата, целера, а може и шака грашка). Све то динстати на тихој ватри око 10 мин.
Додати ловоров лист, може и неко зрно бибера, сецкан лист и стабло целера, црвену слатку и туцану паприку и све добро измешати.

Foto: Bakina kuhinja
Убацити на коцке исечен кромпир, кувани парадајз и налити око 2 л воде. Убацити рибу без костију. Кувати још 20-30 минута на тихој ватри.
Посолити, побиберити и додати кашику умућеног кукурузног скроба ако је паприкаш ређи. Додати першунов лист и искључити.
Наш паприкаш је готов. Уз паприкаш предлажем куване широке резанце као прилог.
Препоручујемо

НАПРАВИТЕ БРЗЕ ГРИЦКАЛИЦЕ: Рецепт за пуњене пита штапиће (ВИДЕО)
18. 02. 2023. у 12:43

ПОСНО И ПИКАНТНО: Чили флекице са киселим купусом (ФОТО/ВИДЕО)
16. 02. 2023. у 14:51

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

СРПСКА ПОСЛА: Никола Јокић запањио свет! Вратио се у Србију и урадио ОВО (ВИДЕО)
НИКОЛА Јокић је најбољи кошаркаш планете, али дајте му лопту и биће најбољи у сваком спорту. То је показао још једном.
08. 06. 2025. у 08:54

Певачица више не живи са мужем, јавно се огласила: "Никад не знаш кроз шта неко пролази"
"НИКАД не знаш кроз шта неко пролази..."
11. 06. 2025. у 19:04
Коментари (0)