ПОСНИ РЕЦЕПТ: Кисели купус са кромпиром и зачинима (ВИДЕО)
АКО немате идеју за данашњи ручак, имамо САВРШЕН предлог
Кисели купус са кромпиром - састојци:
1 кг киселог купуса
1 већа главица црвеног лука
1 већа црвена свежа паприка
3 чена белог лука
мало лука белог у гранулама
ливоров лист
бибер, уље
црвена млевена паприка
Кисели купус са кромпиром - припрема:
Лук исећи на крупније резанце као и паприку и бели лук и све то пропржити на уљу. Купус исећи на танке резанце, па кад се лук пропржи убацити купус.
Све лепо динстати без додатка воде на тихој ватри. Кромпир скувати, не мора сасвим, па га мало прохладити.
Кад нам се купус издинстао (треба око 30 минута) додати алеву паприку, црвену млевену, бибер, може мало и љуте туцане папирке и све измешати.
Кромпир исећи на колутове, поуљити, додати мало црвене паприке и белог лука у гранулама, па углавити између купуса накосо. Ставити у рерну још 20-30 минута да се запече. Уз купус предлажем посну чорбицу, рецепт на каналу...Пријатно!
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
НИЈЕ ВАМ ПОТРЕБАН КОТЛИЋ: Савршен рибљи паприкаш у шерпи (ФОТО/ВИДЕО)
22. 02. 2023. у 13:05
СПРЕМИТЕ ПЕЉМЕНЕ: Традиционално јело без ког је Русима живот незамислив (ФОТО)
01. 09. 2024. у 23:25
ИЗУЗЕТНО ЛАКО: Најједноставнији рецепт за пуњене паприке
07. 02. 2023. у 18:00 >> 11:04
ДИГНУТИ НАТО АВИОНИ ПОСЛЕ НАПАДА НА УКРАЈИНУ: Хитно се огласио Зеленски, имао поруку за Путина (ФОТО/ВИДЕО)
РУСИЈА је покренула масовни ваздушни напад на Украјину на божићно јутро по грегоријанском календару.
25. 12. 2024. у 11:16
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)
ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.
20. 12. 2024. у 17:07
ПЛАНЕТИ ПРЕТИ СЦЕНАРИО ИЗ 1815. После догађаја на планини која је променила свет уследиле трагедије: "Питање није да ли ће, него КАДА!"
„ЕФЕКТИ би могли бити још гори него што смо видели 1815."
25. 12. 2024. у 15:54
Коментари (0)