НИКАДА НИСТЕ СТАВИЛИ АЈВАР У ПАСУЉ? Морате да пробате - ево у чему је цака (ПОСНИ РЕЦЕПТ)
ЛЕПО и укусно

Фото: Јутјуб принтскрин/JelaJelena Petrovic
ПОСНИ ПАСУЉ СА ПИНЂУРОМ (ИЛИ АЈВАРОМ) - потребно је:
500 гр крупног пасуља
ловоров лист
зрно бибера, мало
3 чена белог лука
1 кашика пинђура или ајвара
уље
со, бибер
першунов лист

Фото: Бакина кухиња
ПОСНИ ПАСУЉ СА ПИНЂУРОМ - како се прави:
Пасуљ добро опрати, па прокувати у мало воде. Бацити прву воду, па опет мало опрати у хладној води и налити воду. Додати ловоров лист, зрно бибера и једну главицу ситно сецканог лука.
Покрити и кувати на лаганој ватри да се пасуљ скува, а да се не распадне. Благо варјачом промешати. У тигањ улити уља и насецкан црни лук, па га пропржити.
Додати брашно и сецкан бели лук и пржити да зарумени. Додати млевену црвену и туцану паприку као и млевеног бибера. На крају убацити кашику пинђура или ајвара. Пробати па на крају посолити.
Пустити пар минута да ври па ставити сецкан першунов лист. Наш пасуљ је готов. Фантастичног укуса. Пријатно.
Препоручујемо

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

СРПСКА ПОСЛА: Никола Јокић запањио свет! Вратио се у Србију и урадио ОВО (ВИДЕО)
НИКОЛА Јокић је најбољи кошаркаш планете, али дајте му лопту и биће најбољи у сваком спорту. То је показао још једном.
08. 06. 2025. у 08:54

Певачица више не живи са мужем, јавно се огласила: "Никад не знаш кроз шта неко пролази"
"НИКАД не знаш кроз шта неко пролази..."
11. 06. 2025. у 19:04
Коментари (2)