КО КАЖЕ да торта мора бити само слатка? Слане су још занимљивије, а ево рецепта за једну од њих
Најновије из рубрике

ГУЛАШ: Савршен ручак за хладне дане
Овај рецепт доноси топлину, пуноћу укуса и подсећа на породична окупљања око трпезе. Састојци су једноставни, припрема лака, а резултат – невероватно укусан и сасвим сигурно ће постати стални део вашег породичног менија.
08. 10. 2025. у 22:39

РОЛНИЦЕ ОД ПЕЧЕНЕ ПАПРИКЕ И СИРА: Рецепт за предјело које осваја на први залогај
Прелив од маслиновог уља, белог лука и свежег першуна додаје мирис и свежину, док сецкани ораси дају пријатну хрскавост. Идеално као предјело, ужина или лагани оброк за госте.
08. 10. 2025. у 20:17

РОЛНИЦЕ ОД ЛИСНАТОГ ТЕСТА: Брз и укусан залогај са шунком и сиром
Све што вам је потребно су четири основна састојка и двадесетак минута у рерни. Мирис који ће се проширити кухињом обећава укусан резултат, а хрскава кора у комбинацији са растопљеним сиром и шунком – задовољство за сва чула.
08. 10. 2025. у 15:07

РЕЦЕПТ ЗА СЛАВСКУ САРМУ: Традиција стара 100 година, а мирис обара са ногу
РЕЦЕПТ за славску сарму се годинама преноси, а постао је виралан јер гарантује да ће бити савршено чврста споља и сочна изнутра.
08. 10. 2025. у 14:45

КРОМПИР ЧОРБА: Домаћа, мирисна и заситна
Када пожеле да се врате укусу домаће кухиње, многи посежу за старим добрим рецептима попут кромпир чорбе. Ова верзија доноси нешто више – кремасту текстуру, мирис зачинског биља и пуноћу укуса захваљујући кобасици и богатом поврћу. Савршено јело за хладне дане или недељну вечеру уз породицу.
08. 10. 2025. у 13:37
Коментари (0)