КАКО ДА ВАМ СЕ САРМА НЕ РАСПАДНЕ ТОКОМ КУВАЊА: Једноставни савети за омиљено традиционално јело
21. 11. 2024. у 09:00
Овако се правилно савија и успева чак и почетницима.
Повезане вести
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
Најновије из рубрике
СПОЉА ХРСКАВА, ИЗНУТРА НЕОДОЉИВО КРЕМАСТА: Зимска бисквит торта (ВИДЕО)
Нереално је укусна и лепа, а најбоље од свега је то што је припрема једноставна и печена је за само 20 минута.
11. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА САЛАТУ ОД КИСЕЛОГ КУПУСА: Два састојка јој дају посебан укус
Салата од киселог купуса се лако прави, а одлично се слаже уз многа јела. Бели лук и ловор дају овој салати посебан укус.
11. 01. 2025. у 13:00
БЕЛА РАГУ ЧОРБА: Неодољиви састојци помешани у једно, савршен оброк за хладне дане (ВИДЕО)
Кремаста и укусна, а спрема се очас посла.
11. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ВОЈВОЂАНСКИ ПАПРИКАШ СА РЕЗАНЦИМА: Традиционално јело на кашику (ВИДЕО)
Наш данашњи предлог за ручак је војвођански специјалитет - паприкаш са резанцима.
11. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ПИТА СА ПИРЕ КРОМПИРОМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Морате је пробати, фантастичног је укуса
За питу са пире кромпиром, шунком и сиром послажите пире кромпир у тепсију са шунком између. Изаберите врсту шунке коју год желите, само је битно да је врло танко насечена.
11. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)