КИФЛИЦЕ ПУЊЕНЕ ЧОКОЛАДОМ: Савршене у свако доба дана
Направите неодољиве чоколадне кифлице, идеалне су за сваку прилику.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 4 дл млака вода
- 1/2 коцке квасца
- уље 1 шољица
- шећер 4 кашике
- со 1 кашичица
- брашно по потреби
- 200 г чоколада за кување
- 250 г маргарин
- шећер у праху по жељи
Припрема:
Сједините воду, шећер, квасац, уље, со и брашно, те умесите тесто и растањите га оклагијом у велику кору. По кори нарендајте маргарин и чоколаду, па је увијте у ролат. Ролат поделите на пет делова, сваки део растањите оклагијом, исеците троуглове жељене величине и сваки увијте у кифлицу. Направљене кифлице поређајте у плех подмазан уљем и оставите их да надођу 10 минута. Пеците на 200 степени док не порумене. Готове кифлице поспите шећером у праху.
Препоручујемо

ПУЊЕНО СЛАТКО ШАРЕНО ПЕЦИВО: Укусна посластица коју обожавају и деца и одрасли
06. 03. 2024. у 16:19

ПИТАЊЕ ЈЕ ДАНА КАДА ЋЕ ОТВОРЕНО ДА УБИЈАЈУ НА УЛИЦИ Вучић: Земља нам је у великој опасности, банда влада улицама! Победићемо ово зло заједно
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се нацији из Палате Србија после четири дана узастопног блокадерског дивљања и напада на објекте, полицију и грађане. Поручио је да је питање дана када ће блокадери да отворено убијају на улици, јер им је само то преостало. Рекао је да ће се у наредним данима чинити да се држава повукла, а онда ће показати сву своју одлучност и искористити сва средства на располагању да се врати поредак и мир у земљу. Са народом и грађанима заједно, победићемо ово зло, поручио је Вучић.
17. 08. 2025. у 12:14 >> 12:44

"СРАМ ВАС БИЛО ЗА СВЕ ШТО РАДИТЕ" Вучић са презиром одговорио Жаклини Таталовић на добацивања и упадице
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговорио је на упадице и добацивања новинарки Н1 Жаклини Таталовић.
17. 08. 2025. у 14:28

РАЗВОД АНИ ТЕШКО ПАО: Једна фотографија је доказ колико ПАТИ
НЕКАДАШЊА тенисерка Ана Ивановић, ухваћена је на плажи у опуштеном издању, али оно што је свима запало за око јесте избор књиге коју је држала у рукама.
18. 08. 2025. у 07:20
Коментари (0)