ЗАШТО СЕ ДОДАЈЕ ШЕЋЕР У МЕСО НА РОШТИЉУ? Ево одговора а и количине која је потребна
УЖИВАЋЕТЕ у савршеном роштиљу. Професионални кувари и роштиљ мајстори знају за ову цаку, а сада можете и ви да је примените.
Фото Shutterstock
ИАКО многи мисле да се шећер користи само за припрему посластица или заслађивање јела, то није увек случај. Ако додате шећер кад припремате роштиљ, помоћи ће да се добије танка и хрскава корица на месу. Важно је да знате количину која се ставља. Довољна је једна кашика шећера на један килограм меса.
Додајте једну кашичицу шећера и добићете најукуснији роштиљ.
(Trpeza)
ПУТИН О ИСПОРУЦИ "ТОМАХАВКА": Ако Украјина нападне оружјем дугог домета, одговор ће бити запањујући
АКО Украјина покрене нападе оружјем дугог домета на Русију, одговор ће бити запањујући, изјавио је данас руски председник Владимир Путин.
23. 10. 2025. у 17:59
СТИЖЕ ЗИМА КАКВА СЕ ВИЂА ЈЕДНОМ У СТО ГОДИНА? Метеоролози одговорили на спекулације о "зими века"
НЕМАЧКИ портали су преплављени информацијама о екстремној зими, улицама прекривеним снегом и екстремним временским условима који прете земљи.
23. 10. 2025. у 17:38
ЗЕМЉОТРЕС УСРЕД ДНЕВНИКА: Водитељка се обратила у страху: "Надам се да ће бити све у реду" (ВИДЕО)
ДОК је читала вести у ноћном Дневнику, прекинуо ју је земљотрес...
24. 10. 2025. у 19:43
Коментари (0)