ДОДАЈТЕ САМО ЈЕДАН САСТОЈАК И УЖИВАЈТЕ У РУЧКУ: Нема више надимања од пасуља!
ПРОБАЈТЕ - додајте само једно.

Фото Shutterstock
Пасуљ многи не воле због надимања, ево како да то постане прошлост.
Додајте само један зачин и једите колико желите.
Око 20 минута пред крај кувања, шерпи у којој се кува пасуљ додајте пар листића нане.
Неће изменити укус пасуља и неће бити надимања.

Фото Shutterstock
(Trpeza)
Препоручујемо

ОВО ЈЕ ИДЕАЛАН РЕЦЕПТ ЗА ШТЕДЉИВЕ ДОМАЋИЦЕ: Џигерица печена са јабукама (ВИДЕО)
27. 02. 2024. у 10:00

МОЛДАВИЈА ДОНЕЛА ОДЛУКУ ВЕЗАНУ ЗА СРБИЈУ: Ограничили увоз ове намирнице из наше земље
ВЛАДА Молдавије донела је одлуку о привременом ограничењу увоза шећера из Србије, уз образложење да на тај начин жели да заштити домаћу производњу и стабилизује тржиште.
10. 10. 2025. у 13:22

РУСИ ОТКРИЛИ ЧИМЕ СУ СИНОЋ ГАЂАЛИ УКРАЈИНУ: "Одговор на терористичке ударе по цивилним објектима"
РУСКЕ оружане снаге током ноћи извеле су масовни напад на енергетске објекте који напајају војно-индустријски комплекс Украјине, саопштило је Министарство одбране Русије.
10. 10. 2025. у 14:48

НАУЧНИЦИ ЗАБРИНУТИ: Открили нешто алармантно што цури испод океана око Антарктика: "Непознаница - не знамо зашто"
НАУЧНИЦИ су открили алармантан феномен на Антарктику - метан, гас који снажно загрева планету, ослобађа се из пукотина на морском дну "запањујућом брзином" како се регија загрева. Ово откриће изазива бојазан да су постојеће прогнозе глобалног отопљавања можда биле подцењене, пише Си Ен Ен.
11. 10. 2025. у 10:46
Коментари (0)