ПРЕДЛОГ ЗА ВАСКРС Пуњена јаја са шунком: Савршено предјело за празничнуу трпезу
Ако тражите нешто јединствено, али једноставно, за предстојеће празнике, онда ћете се обрадовати рецепту за пуњена јаја са шунком.
Састојци:
- 8 јаја
- 100 г шунке
- 1 парадајз
- 150 г мајонеза
- 100 г павлаке
- кашичица сенфа
- со
Припрема:
У једну већу шерпу ставите јаја да се кувају. Јаја треба да буду тврдо кувана, што значи да их треба кувати додатних 10-ак минута након што вода прокључа.
За то време, исецкајте шунку на коцкице и убаците у чинију. Исто учините са парадајзом и убаците у исту чинију.
Додајте павлаку, мајонез, сенф и посолите.
Све састојке из чиније сједините.
Када јаја буду готова, ољуштите их и исеците напола по дужини.
Извадите жуманце, које можете умешати у припремљену чинију са осталим састојцима.
Кашиком пуните празнине јаја и ређајте на тањир.
Оставите их у фрижидеру на пола сата, да се охладе пре послуживања.
(Ona)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ПОСНИ МАЈОНЕЗ ОД КРОМПИРА: Савршен намаз који ће се свима допасти
15. 04. 2024. у 11:00
УСКРШЊА ЦВЕТ ПОГАЧА: Погача без које не може да се замисли ускршња трпеза
10. 04. 2024. у 14:00
ДИГНУТИ НАТО АВИОНИ ПОСЛЕ НАПАДА НА УКРАЈИНУ: Хитно се огласио Зеленски, имао поруку за Путина (ФОТО/ВИДЕО)
РУСИЈА је покренула масовни ваздушни напад на Украјину на божићно јутро по грегоријанском календару.
25. 12. 2024. у 11:16
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)
ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.
20. 12. 2024. у 17:07
ПЛАНЕТИ ПРЕТИ СЦЕНАРИО ИЗ 1815. После догађаја на планини која је променила свет уследиле трагедије: "Питање није да ли ће, него КАДА!"
„ЕФЕКТИ би могли бити још гори него што смо видели 1815."
25. 12. 2024. у 15:54
Коментари (0)