3 СУПЕР САВЕТА ЗА НАЈБОЉИ ПИРЕ КРОМПИР: Ако желите да ваш пире кромпир увек буде укусан и кремаст, онда следите наше савете
Кромпир спада у поврће од којег можете да правите прилоге, главна јела, салате, теста... Не кошта пуно, има га током целе године и јако је укусан. Не постоји особа која не воли бар једно јело спремљено са кромпиром, а оно што се најчешће служи као прилог јесте пире кромпир. Иако је врло једноставан за припрему, не уме свако да га направи савршено. Ми смо са вама поделили 3 савета који ће вам помоћи да пире кромпир увек испадне савршено.
1. Када спремате пире кромпир битно је и како га кувате. Никада немојте да стављате кромпир у кључалу воду, него у хладну јер ће се само на тај начин равномерно скувати.
2.Поред путера у пире се сипа и млеко. Ако желите да буде кремаст и лепе боје, онда обавезно пре додавања у кромпир млеко мало загрејте.
3.Многе домаћице данас користе штапни или обичан миксер како би он испао кремаст, али на тај начин ће постати гумен и неће бити укусан. Боље је да користите проверену методу, а то је гњечилица.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
РЕШАВАМО НЕДОУМИЦУ: Да ли да користите оштро или глатко брашно за припрему јела?
10. 03. 2024. у 08:30
ЕВО КАКО ДА ЗНАТЕ ДА ЛИ СЕ ПОКВАРИЛА: Колики је рок трајања свињске масти?
10. 03. 2024. у 15:35
СЛАНИ МАФИНИ ОД СТАРОГ ХЛЕБА, СЛАНИНЕ И ПАВЛАКЕ: Једноставно одлични
08. 05. 2024. у 16:02
ВИДЕО САМ ТЕКСТ ДА СВИ МОРАМО ДА УВЕДЕМО САНКЦИЈЕ: Вучић о доласку Зеленског у Дубровник - Биће мука и за нас и за њих
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић вечерас је гост емисије "Хит Твит" на ТВ Пинк.
06. 10. 2024. у 21:53
ЗАСТРАШУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ ИЛОНА МАСКА ЗА АМЕРИКУ: Ако Трамп не победи...
БИВШИ амерички председник и републикански председнички кандидат Доналд Трамп одржао је митинг у граду Батлеру у америчкој савезној држави Пенсилванији, на месту где је 13. јула преживео атентат.
06. 10. 2024. у 08:14
"У ВАЗДУХУ САМ ОСЕЋАО НАПЕТОСТ И МРЖЊУ": Како је Бред Пит умало добио батине у Хрватској
СЛАВНИ глумац Брад Пит привукао је пажњу Хрвата новим филмом у којему псује на хрватском. Реч је о новој комедији Wолфс у којем глуми с хрватским глумцем Златком Бурићем, који је недавно проглашен најбољим европским глумцем.
06. 10. 2024. у 17:04
Коментари (0)