ОМИЉЕНА ГРИЦКАЛИЦА: Домаћи чипс, крцкав, слан, божанствен!
Направите сами омиљену грицкалицу.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- кромпир
- со
- уље
Припрема:
Кромпир опрати, ољуштити и исећи на танке листиће по ширини. У тигањ сипати уље дубоко око 1 цм и загрејати. У вруће уље поређати комаде кромпира један поред другог, али да се не преклапају. Пржити док не добију златно-жуту боју. Вадити на салвету да се оцеди вишак масноће и одмах добро посолити. (тrpeza)
Препоручујемо

ЏЕМ ОД КАЈСИЈА СА ЉУТИМ ПАПРИКАМА: Нова комбинација слатко љутог укуса
29. 06. 2024. у 13:00

ПОХОВАНЕ БАНАНЕ: Најбољи рецепт за посластицу очаравајућег укуса
26. 06. 2024. у 19:00

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

КАКО ЈЕ ПЕРКОВИЋ ПОСТАО ТОМПСОН: Надимак добио у рату
МАРКО Перковић Томпсон гостовао је у емисији Жељке Огресте на ХРТ-у 1997. године. Тада је открио како је настао надимак Томпсон.
05. 07. 2025. у 10:35
Коментари (0)