БРЗО СЛАНО ПРЕДЈЕЛО: Посни ролат од обланде и туњевине
11. 12. 2024. у 09:00
За посну варијанту, фил је на бази туњевине, али у мрсним данима можете је заменити ренданом шунком.
Најновије из рубрике

ЧОКОЛАДНА ПАЛАЧИНКА СА СЛАДОЛЕДОМ: Десерт који осваја на први залогај
Када се класична, танка палачинка сретне са кремастим сладоледом и топлим чоколадним сосом, добијамо посластицу која буди сва чула. Савршена комбинација топлог и хладног, меканог и глатког, овај десерт не само да изгледа спектакуларно, већ и доноси дашак луксуза у свакодневну трпезу.
03. 10. 2025. у 08:41

ПАУНД КОЛАЧ СА КРЕМ СИРОМ И ОРАСИМА: Рецепт за традиционални енглески колач
Када пожелите да на столу имате посластицу која спаја једноставност припреме и богатство укуса, паунд колач је прави избор. Овај класични десерт, пореклом из енглеске кухиње, добио је име по томе што се у оригиналу правио од једнаких делова брашна, путера, јаја и шећера.
03. 10. 2025. у 08:00

СЛАНИ МАФИНИ: Кукурузно пециво са паприком и медом
Ако волите топла, мирисна пецива са пуно укуса, ови слани кукурузни мафини су прави избор. За њихову припрему неће вам бити потребне егзотичне намирнице – све можете пронаћи у локалној продавници или на пијаци. Посебну чар даје глазура од меда и лимете која овим мафинима даје суптилан слаткаст завршетак.
03. 10. 2025. у 07:42

ЗАПЕЧЕНА БЛИТВА: Кремасто јело које ћете обожавати
Лаган оброк пун укуса и хранљивих састојака, савршен за цео дан – као ручак, вечера или здрав међуоброк. Ова запечена блитва комбинује једноставне састојке у јело које је истовремено мекано, кремасто и пуно ароме.
03. 10. 2025. у 07:00

КАРАМЕЛ ЧОКОЛАДНИ ЧИЗКЕЈК: Рецепт за чоколадну чаролију
Чоколада, карамел, кремасти сир и хрскава кора — све то у једној савршеној посластици која се топи у устима. Идеалан је за празнике, славља, или било коју прилику када желите да импресионирате своје госте или једноставно наградите себе.
02. 10. 2025. у 23:22
Коментари (0)