КАДА ЈЕДНОМ СПРЕМИТЕ ОВУ ПАСТУ, УВЕК ЋЕТЕ ЈЕ ПРАВИТИ: Популарни турски рецепт осваја, а за припрему је потребно неколико минута
07. 02. 2025. у 09:00
ВИРАЛНА турска паста са најбољим сосом је јело које ћете стално да правите.
Повезане вести

ЛЕТО ЈЕ ВРЕМЕ ЗА БРЗЕ, ЛАГАНЕ И ОСВЕЖАВАЈУЋЕ ОБРОКЕ: Хладна паста салата са туњевином
САЛАТА са туњевином је лагана, хранљива и божанствено укусна.
29. 06. 2025. у 09:00

БРЗО, ЈЕДНОСТАВНО И БЕЗ НЕРЕДА: Најлакша паста из једне шерпе, са спанаћем и парадајзом (ВИДЕО)
ОВА кремаста, мирисна и лагана тестенина прави се стално!
21. 06. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

СЛАТКО ОД КРУШКИ ЗА ЗИМУ: Слатки укус детињства у тегли
„Ове крушке у сирупу су укус детињства. Савршене за колаче, десерте или једноставно за зимско вече уз шољу чаја.
27. 09. 2025. у 12:30

РЕЦЕПТ ЗА МЕШАВИНУ ЗА КРОМПИР: Уз ове састојке ће бити најхрскавији који сте пробали (ВИДЕО)
ОДЛИЧАН је као додатак или грицкалица
27. 09. 2025. у 10:54

САЛАТА ОД ТИКВИЦА И ШАРГАРЕПЕ: Шарена, хрскава и мирисна салата
Савршено за сендвиче, за брз ручак или као освежавајућа ужина! Ова салата од тиквица и шаргарепе један је од оних рецепата који увек „нестане“ први из оставе. Хрскаво поврће, лагана киселост и мирис зачина чине је неодољивом. Ако је једном направите, постаће обавезан део ваше зимнице!
27. 09. 2025. у 10:50

САЛАТА ОД БРОКОЛИЈА ЗА ЗИМУ: Здравље у тегли – хранљиво, освежавајуће и лако за припрему
Салата од карфиола и броколија је хранљиво и освежавајуће јело, савршено и као прилог и као лагана ужина. Са овим рецептом, свежи укуси карфиола и броколија биће вам доступни и током хладних зимских месеци. Једноставан поступак чува њихову хранљиву вредност, а укус је толико добар да ћете пожелети да направите више тегли него што сте планирали!
27. 09. 2025. у 10:30

КИСЕЛИ ПАРАДАЈЗ ЗА ЗИМУ: Слатко-кисела чаролија у тегли
Мали, чврсти парадајзи натопљени у мирисном расолу од белог лука, копра и сирћета постају права посластица. Слатко-кисели, освежавајући, са оном „домаћом нотом“ која враћа у детињство – ово је зимница коју сви обожавају.
27. 09. 2025. у 10:00
Коментари (0)