РЕЦЕПТ ЗА ПОЧЕТНИКЕ: Ручак од три састојка
За оне који нису баш вешти у кухињи овај једноставни рецепт може послужити да за пола сата добију укусан и здрав оброк.
 
                                                                                    Фото:Ј.С.
За овај ручак потребна су три састојка:
- 400 грама пилећег белог меса
- 200 грама шампињона
- 100 милилитара павлаке за кување
- уље, вегета, со и евентуално још неки зачин по укусу.
У врелом уљу испржити насецкане парчиће белог меса. Када су пржени извадити их на танјир ии додати шампинјоне и чашу воде. Када вода испари додати павлаку и уз стално мешање оставити на рингли још пет до десет минута.
На тањиру сервирати, месо, прилог од шампињона и салату.
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                             
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)