НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ САТАРАШ: Савршено и лагано јело, а један састојак даје му посебну арому
Сатараш је многима омиљено јело, а прави се брзо и лако.
 
                                                                                    Foto: Jutjub/Printskrin/Recepttura
Сатараш је савршен за лагани, а опет јако фини ручак који ће се одлично уклопити у најразличитије гастрономске комбинације. И што је најважније, сви ће у њему уживати.
Припрема:
На уљу се издинста лук, па се дода паприка. Када папарика омекша додаје се патлиџан ољуштен и исечен на коцкице, затим се након 5 минута додаје парадајз сечен на коцкице. Све се динста 20-ак минута, а онда се температура смањи на минимум па се остави сатараш да се крчка још једно пет минута, али поклопљен.
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Коментари (0)