Пилећи филе никад укуснији није био него спремљен на овај начин и послужен уз пире кромпир. Деца обожавају пилеће бело месо, а оно је опет толико једноставно за припрему да је увек наш први избор када спремамо ново јело. Испробајте овај начин припреме пилећег филеа и уживајте у комплетном оброку:
ТОПЛИ, нежни и мирисни колачићи од поморанџе идеалан су избор за све љубитеље домаћих посластица. Једноставни су за припрему, а њихов свеж цитрусни укус уноси дозу сунца у сваку прилику – било да их послужите уз кафу, чај или као лагани десерт после ручка.
Сочна, мирисна и мекана ребарца из рерне један су од оних рецепата који освајају већ на први залогај. Једноставна припрема, а резултат као из ресторана – савршено печено месо које се топи у устима, уз неодољиву арому зачина.
Ако тражите укусан, брз и потпуно посни оброк, печена црвена паприка је право решење. Слатка и ароматична, лако се припрема, не захтева много састојака и савршено се слаже уз домаћи хлеб или било коју житарицу.
Мирис медитеранских зачина и свежина лимуна чине ову печену пилетину савршеним избором за породични ручак или свечану вечеру. Сочна унутра, а споља златно-хрскава, овај једноставан рецепт доноси топао, сунчан укус Грчке право на ваш сто.
Коментари (0)