САВРШЕН РУЧАК ОД ТРИ САСТОЈКА: Ово јело од пилетине је чиста рапсодија укуса
ОВАЈ рецепт са пилећим батком без костику у сосу од соје и браон шећера правићете нон-стоп када га једном пробате.

Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes
Пилетина се може припремити на многобројне начине – можете је динстати, пржити, и пећи – и спајати са многобројним другим састојцима, а сада вам доносимо јело које ћете запамтити и правити стално када га једном пробате.
Састојци:
- 450 г пилећег батка без костију
- 125 мл соса од соје
- 60 г браон шећера
Припрема:
Загрејте велики тигањ на умерену температуру.
У тигањ додајте пилетину исецкану на мање комаде и пеците је док не добије златно-смеђу боју с обе стране.
У чинији помешајте сос од соје и браон шећер и прелијте преко пилетине.
Кувајте све заједно док се пилетина термички не обради до краја, а сос не редуцира и згусне.
Послужите пилетину с прилогом по жељи, ми вам препоручујемо - бели пиринач.
(Стил)
Препоручујемо

ПОРОДИЦЕ У ШОКУ НАКОН ШТО СУ ОТВОРИЛЕ КОВЧЕГЕ СА ТЕЛИМА: Нове бизарности након пада авиона у Индији
СИН жене која је погинула у паду авиона компаније Air India изјавио је за Би-Би-Си да су у ковчегу с телом његове мајке пронађени и „други остаци“.
23. 07. 2025. у 16:49

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

НАУЧНИЦИ У СТРАХУ - РИЗИК ОД НЕСТАНКА: Ада Бојана и Бококоторски залив у опасности - море никада није било такво
НИВО Јадранског мора ће, према пројекцијама, до краја века порасти 35 центиметара (цм), што ће угрозити обалска подручја, посебно подручје Аде Бојане и делове Бококоторског залива, наводи се у прошлогодишњем Нацрту Националног плана Црне Горе за прилагођавање на климатске промене.
25. 07. 2025. у 08:55
Коментари (0)