РУЧАК ОД ПОНЕДЕЉКА ДО ПЕТКА: Пет старих јела на кашику која треба да једете барем једном недељно
09. 10. 2023. у 12:15
СТАРА, традиционална јела су омиљена већини нас, а осим тога изузетно су здрава и праве се лако.
Повезане вести

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ПРОСТО КАО (ЗАПЕЧЕНИ) ПАСУЉ: Сличан пребранцу, а укусно јело коме нећете одолети
Налик на пребранац, али ипак мало модификован, овај рецепт гарантује сласно јело после ког сасвим сигурно нећете остати гладни.
10. 04. 2025. у 13:00

ГУРМАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Ручак за комплетан ужитак
Сигурно вам је од припреме зимнице остало нешто паприка које сте замрзнули, а можете их и купити такве уколико немате, да олакшате себи процес прављења гурманских пуњених паприка. Ово је сјајан и брз рецепт, неће вам одузети много времена.
15. 03. 2025. у 11:00

ЧИЛИ ОД ЋУРЕТИНЕ И ЦРНОГ ПАСУЉА: Врло пикантан, сочан и ароматичан оброк
Јело које ће вам се допасти при првом залогају.
13. 03. 2025. у 16:00

ЛАЗАЊЕ СА ПАСУЉЕМ: Једноставан рецепт који не треба прескочити
Лазање са пасуљем се врло једноставно праве и врло су богате филом.
09. 03. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ДА УЖИВАТЕ И ДА СЕ РАСХЛАДИТЕ: Пет безалкохолних коктела које ћемо обожавати овог лета
КОЈИ су то најпопуларнији безалкохолни коктели и како да их припремите.
08. 06. 2025. у 13:00

СОФИСТИЦИРАНЕ, ЈЕДНОСТАВНЕ И КРЕМАСТЕ: Никада лакше тирамису коцке
ЕЛЕГАНТАН и једноставан, овај десерт је идеалан за све врсте прослава, лагано се припрема.
08. 06. 2025. у 11:00

ГОТОВЕ ЗА 30 МИНУТА! Хрскаве тиквице са белим луком и пармезаном
ЗДРАВА, лагана и укусна грицкалица или прилог који ће нестати са тањира за трен.
08. 06. 2025. у 09:00

НЕСТАЋЕ СА СТОЛА У СЕКУНДИ: Врући хлеб са сиром и белим луком (ВИДЕО)
ХРСКАВО, топло, мекано, приредите себи вечеру за памћење.
08. 06. 2025. у 07:00

ОСВЕЖАВАЈУЋА ПОСЛАСТИЦА: Најкремастији колач са пистаћима, спреман очас посла
КОЛАЧ богате ноте пистаћа, доноси задовољство сваким залогајем.
07. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)