РУЧАК ОД ПОНЕДЕЉКА ДО ПЕТКА: Пет старих јела на кашику која треба да једете барем једном недељно
09. 10. 2023. у 12:15
СТАРА, традиционална јела су омиљена већини нас, а осим тога изузетно су здрава и праве се лако.
Повезане вести

ПРОСТО КАО (ЗАПЕЧЕНИ) ПАСУЉ: Сличан пребранцу, а укусно јело коме нећете одолети
Налик на пребранац, али ипак мало модификован, овај рецепт гарантује сласно јело после ког сасвим сигурно нећете остати гладни.
10. 04. 2025. у 13:00

ГУРМАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Ручак за комплетан ужитак
Сигурно вам је од припреме зимнице остало нешто паприка које сте замрзнули, а можете их и купити такве уколико немате, да олакшате себи процес прављења гурманских пуњених паприка. Ово је сјајан и брз рецепт, неће вам одузети много времена.
15. 03. 2025. у 11:00

ЧИЛИ ОД ЋУРЕТИНЕ И ЦРНОГ ПАСУЉА: Врло пикантан, сочан и ароматичан оброк
Јело које ће вам се допасти при првом залогају.
13. 03. 2025. у 16:00

ЛАЗАЊЕ СА ПАСУЉЕМ: Једноставан рецепт који не треба прескочити
Лазање са пасуљем се врло једноставно праве и врло су богате филом.
09. 03. 2025. у 09:00

МАЛО ДРУГАЧИЈЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ИЗ РЕРНЕ: Рецепт који морате испробати
Била би права штета да зима прође без барем једних домаћих пуњених паприка. Свеже паприке, сланина и сиру су рецепт за успех.
20. 02. 2025. у 11:01Јована Васић
Најновије из рубрике

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И ЈАГОДАМА: Изгледа као милион долара – а готова је експресно, без печења!
Ова хладна торта са јагодама права је слатка бајка – освежавајућа, лагана и нежна.
19. 04. 2025. у 13:00

БЕЗ ПЕЧЕЊА, А УКУСНЕ: Чоко куглице
Мале, слатке, чоколадне. Прсте да полижете!
19. 04. 2025. у 11:30

РЕЦЕПТ ЗА ГУСТУ ПИЛЕЋУ ЧОРБУ: Класик који не пролази и савршена је за све прилике
Густа пилећа чорба прави се са мешаним поврћем и павлаком, идеална за лагани оброк.
19. 04. 2025. у 10:00

САВРШЕН УСКРШЊИ РУЧАК: Кафтан јагњетина - Пече се у тесту, а месо буде толико меко да се распада
За ускршњи ручак се обично припрема јагењтина, а као прилог се служи кромпир.
19. 04. 2025. у 08:30

УСКРШЊИ МИЛИБРОД: Сочан и мекан, топи се у устима
"Милиброд" (познат и као млечни хлеб или млечни хлебчић) јесте мекани, слаткаст хлеб богат млеком, путером и јајима.
19. 04. 2025. у 07:00
Коментари (0)