СОЧНЕ ШНИЦЛЕ У БИБЕР СОСУ: Месо је мекано и буквално се раздваја на додир само због једног трика
СВИЊСКО месо потопљено у сос од вињака и бибера постаје мекано и растресито, тако да се раздваја лагано само на један додир.

Фото: Free Images Pixabay
Потребно је:
300 г свињског филеа
2 прстохвата шареног бибера
прстохват соли
чашица вињака
1 паприка
чен белог лука
маслиново уље
20 г путера
½ чаше црвеног вина
Припрема:
Направити шницлу од свињског филеа. Потопити шницлу у миксу бибера и соли са вињаком. Паприку исецкати на штапиће. Изгриловати паприку и бели лук и посолити. Месо испржити на маслиновом уљу и путеру. Додати црвено вино.
Шницлу у бибер сосу сервирати са паприком.
(Стил)
Препоручујемо

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

НЕМА КАМЕРА, РАДАРА, НИ ПОЛИЦИЈЕ: У Србији уведен НОВ НАЧИН мерења брзине - казне стижу на кућну адресу
СИСТЕМ који фунционише потпуно аутоматски.
03. 07. 2025. у 19:09
Коментари (0)