ТРАДИЦИОНАЛНО ЈЕЛО ФРАНЦУСКЕ КУХИЊЕ: Cordon bleu, месо се лепи за прсте

Novosti online

14. 02. 2024. у 13:21

НЕВЕРОВАТНО сочно и сласно јело од пилетине са додацима.

ТРАДИЦИОНАЛНО ЈЕЛО ФРАНЦУСКЕ КУХИЊЕ: Cordon bleu, месо се лепи за прсте

Фото Shutterstock

Потребно:

* 4 пилећа филета
* 1 веза першуна
* 150 г кремастог сира
* со, бибер
* 4 парчета шунке
* 1 кашика брашна
* 1 јаје
* 6 кашика презли
* 3 кашике уља

Припрема:

У једној посуди помешајте першун са сиром па додајте со и бибер, по укусу. Пилеће филете разрежите па их излупајте тучком. На свако парче меса ставите по парче шунке и сир са першуном. Крајеве преклопите па причврстите чачкалицама. Уваљајте месо у брашно па умачите у размућено јаје па у презле. Пржите на две кашике уље, са сваке стране по 5 минута.

(Trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане

ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.

25. 08. 2025. у 13:15

Коментари (0)

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)