ТРАДИЦИОНАЛНО ЈЕЛО ФРАНЦУСКЕ КУХИЊЕ: Cordon bleu, месо се лепи за прсте
НЕВЕРОВАТНО сочно и сласно јело од пилетине са додацима.

Фото Shutterstock
Потребно:
* 4 пилећа филета
* 1 веза першуна
* 150 г кремастог сира
* со, бибер
* 4 парчета шунке
* 1 кашика брашна
* 1 јаје
* 6 кашика презли
* 3 кашике уља
Припрема:
У једној посуди помешајте першун са сиром па додајте со и бибер, по укусу. Пилеће филете разрежите па их излупајте тучком. На свако парче меса ставите по парче шунке и сир са першуном. Крајеве преклопите па причврстите чачкалицама. Уваљајте месо у брашно па умачите у размућено јаје па у презле. Пржите на две кашике уље, са сваке стране по 5 минута.
(Trpeza)
Препоручујемо

НАРОЧИТО ЈЕ ПОГОДНО ЗА ВЕГЕТАРИЈАНЦЕ: Одресци карфиола са путером од капара и презлом
06. 02. 2024. у 09:00

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

"ОЛ СТАР" СЕ МЕЊА ИЗ КОРЕНА, Никола Јокић ће добити прилику да заблиста као никада! (ВИДЕО)
НБА лига је донела одлуку да из корена промени формат "ол-стар" меча, потврдио је комесар лиге Адам Силвер.
04. 06. 2025. у 21:50

ВРТОГЛАВА СУМА: Колику националну пензију прима Љиљана Благојевић
ЈЕДНА од наших најистакнутијих драмских уметница Љиљана Благојевић отишла је у пензију, а налази се међу двадесетчетворо уметника, који ће примају националну пензију за допринос култури.
07. 06. 2025. у 11:30
Коментари (0)