"ПУЊЕНИ ОПАНЦИ": Специјалитет од паприка за незабораван и лаган ручак
07. 03. 2024. у 10:00
Ово је још један одличан начин за припрему паприка који ћете сигурно понављати.
Повезане вести

МАЂАРСКИ ГУЛАШ ИЗ РЕРНЕ: Ручак пун укуса, богат текстуром и уживање је у сваком залогају (ВИДЕО)
Направите прави гулаш по мађарском рецепту, а пеците га у рерни.
19. 02. 2025. у 11:00Јована Васић
Најновије из рубрике

ДОМАЋИ КРЕМ ОД БАДЕМА: Посни намаз савршеног укуса који се памти, а прави рај за непца
Можете да га мажете на хлеб или додате као прилог омиљеном десерту.
12. 04. 2025. у 16:00

СА ШМЕКОМ СЛАНИНИЦЕ: Домаћински кељ
Ако волите да једете кашиком, али вам непцима прија и укус роштиља, овај спој кеља са сланиницом прави је избор за вас.
12. 04. 2025. у 14:30

ПРАВА РАПСОДИЈА УКУСА: Необичан ролат правићете редовно
Сви укућани ће га обожавати.
12. 04. 2025. у 13:00

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30

ДОМАЋА ЧОРБА СА МЕСОМ, ПОВРЋЕМ И БУЛГУР ПШЕНИЦОМ: Рецепт за укус као из ресторана
Ова чорба је право јело „на кашику“ — топла, богата и заситна, са комадима сочне говедине, поврћем и булгуром који даје благу орашасту ноту и одличну текстуру. Идеална је за породични ручак или вечеру, нарочито кад је потребно нешто конкретно, али здраво.
12. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)