МУСАКА ОД ПРАЗИЛУКА И МЛЕВЕНОГ МЕСА: Ручак који ће сви обожавати
31. 05. 2024. у 21:30
Ручак који се прави брзо и лако, а допада се баш свима.
Најновије из рубрике

КАРАМЕЛ ЧОКОЛАДНИ ЧИЗКЕЈК: Рецепт за чоколадну чаролију
Чоколада, карамел, кремасти сир и хрскава кора — све то у једној савршеној посластици која се топи у устима. Идеалан је за празнике, славља, или било коју прилику када желите да импресионирате своје госте или једноставно наградите себе.
02. 10. 2025. у 23:22

РОЛНИЦЕ ОД КУПУСА И СЛАНИНЕ: Традиционални укус за савремену вечеру
Ролннице од меса пуњене киселим купусом и ароматичном сланином савршен су избор за све који воле богате и хранљиве оброке. Лако се припрема и одлично пристаје уз пире кромпир или кнедле, чинећи сваку породичну вечеру топлом и посебном.
02. 10. 2025. у 23:00

НАМАЗ СА ПАРАДАЈЗОМ И МОЦАРЕЛОМ: Кремасти намаз пун укуса, идеалан уз роштиљ, хлеб или поврће
Брз за припрему, а богат укусом – идеалан је као предјело, прилог уз гриловано месо, пуњење за поврће или као намаз на парче хрскавог хлеба. Савршен избор за сваку прилику — од викенд роштиља до свечане вечере.
02. 10. 2025. у 21:14

РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесењи слаткиш који нас увек изнова одушевљава
МИРИС печеног кестена мало кога може оставити равнодушним, а једна од омиљених посластица многих јесте кестен пире.
02. 10. 2025. у 20:32

ДРЕВНИ ТУРСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ СА НЕКОЛИКО РАЗЛИЧИТИХ НАДЕВА: Савршено јело за доручак, вечеру или као предјело
АКО СТЕ љубитељ теста и с времена на време пожелите нешто мало другачије – на правом сте месту.
02. 10. 2025. у 19:28
Коментари (0)