ЛАГАН И БРЗ РУЧАК: Пуњене паприке са сиром, запечене у рерни
28. 06. 2024. у 10:49
Брзо јело за дане када немате много времена за кување.
Повезане вести
ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату.. Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
17. 11. 2024. у 07:00
ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА БУНДЕВОМ: Рецепт који морате пробати
Сезона бундева је у пуном јеку! Напуните њима паприке и припремите праву јесењу гозбу.
05. 10. 2024. у 09:00
НАПРАВИТЕ СУПЕР УКУСАН РУЧАК: Пилетина са грашком и печуркама у кремастом сосу
Пилетину можете да направите и од остатке пилетине, а оброк је баш гурмански и обилан.
01. 10. 2024. у 09:00
ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
30. 09. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
НОВОГОДИШЊЕ ЈЕЛКИЦЕ СА КРЕМ СИРОМ: Прелепо предјело које одузима дах (ВИДЕО)
Новогодишње јелкице са крем сиром савршене су за новогодишњу трпезу.
26. 12. 2024. у 07:00
КАКО НА НАПРАВИТЕ НОВОГОДИШЊЕ МАКАРОНСЕ: Слатки колачићи који освајају на први залогај
Макарони су популарни француски колачићи, које воле људи широм света. Уз мало декорације биће савршени новогодишњи колачи.
25. 12. 2024. у 13:00
ПРАЗНИЧНА САЛАТА У ОБЛИКУ ЈЕЛКЕ: Декоративно и укусно, савршен додатак трпези за предстојеће празнике (ВИДЕО)
На новогодишњој трпези је веома лепо видети укусне и декоративне залогаје као што је овај који смо припремили за вас.
25. 12. 2024. у 11:00
ПОСНЕ ВАНИЛИЦЕ ПО БАКИНОМ РЕЦЕПТУ: Подједнако укусне као и мрсне
Веома лако се праве, а док их будете пекли, замирисаће цела кућа.
25. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ТЕСТО ЗА ПИЦУ: Лако се прави, а још брже једе
Уместо да купујете тесто за пицу у продавници, можете да направите домаће код куће и укус ће бити фантастичан.
25. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)