ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима

Новости онлине

16. 07. 2024. у 07:00

Током врућина од ручка сви траже да се брзо спрема, да је лаган, а хранљив. Рецепт за један такав оброк, рижото с празилуком, предлажемо у наставку. Неће вам одузети много времена, а ужитак ће бити комплетан.

ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима

Фото Shutterstock

Састојци:  

  • 400 г пиринча
  • 2 празилука
  • суви биљни зачин
  • уље

Припрема:  

Пиринач оперите и скувајте, па процедите.

Очишћене штапове празилука исеците на колутове и пропржите на загрејаном уљу.

Када је празилук обрађен, додајте пиринач и зачините сувим биљним зачином.

Послужите уз салату по жељи, а ако не правите посну верзију рецепта, додајте павлаку као састојак који врло лепо прати укус овог јела.

(ona)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи

ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.

01. 07. 2025. у 11:45

Коментари (0)

ВЕЧЕРИ ТЕАТРА У СРЦУ ГРАДА: Завршен први MozzART позоришни фестивал