ПАШТИЦАДА: Далматински рецепт за јело од меса које се топи под непцима
01. 10. 2024. у 15:32
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
Повезане вести

ДАЛМАТИНСКА ПАШТИЦАДА: Рапсодија укуса у сваком залогају, по оригиналном рецепту
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
29. 04. 2025. у 09:00

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

КРЕМАСТ И СОЧАН, ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Лажни чизкејк
БРЗИНСКИ десерт који се топи у устима, нема ко ће остати на само једном парчету.
28. 07. 2025. у 20:14

И ДУПЛА МЕРА ЋЕ БИТИ МАЛО: Рецепт за домаће кифлице
ДОМАЋЕ кифлице се праве по најбољем старом бакином рецепту.
28. 07. 2025. у 09:52

ОВАКВЕ ПРАВЕ САМО НАЈБОЉИ ПЕКАРИ Најмекше панцероте које се топе у устима
МИРИС прженог теста, топљени сир који се развлачи, и парадајз сос који обогаћује сваки залогај.
28. 07. 2025. у 09:35

ЗДРАВ ОБРОК ЗА СВАКИ ДАН У ОБЛИКУ СУФЛЕА: Запечена пилећа џигерица из рерне
ЛАГАНИ, печени суфле са пилећом џигерицом, поврћем и благим зачинима права је промена у односу на класичне џигерице на тигању – мекан је, пун укуса и идеалан за послужење топлог или хладног.
27. 07. 2025. у 07:00

ЛАГАН И КРЕМАСТ ПРИЛОГ: Пире од тиквица и кромпира
КАД тиквице преплаве пијаце, а кромпир чека да се искористи – овај пире спаја све што лето тражи: лакоћу, кремасту текстуру и освежавајућ укус.
26. 07. 2025. у 20:00
Коментари (0)