Кобасице припремљене на овај начин су врло јефтин оброк који ће одушевити све штедљиве домаћице, а прави се од само пет састојака.
Повезане вести
ДИНСТАНИ СВИЊСКИ БУТ: Гурмански залогаји којима нећете одолети
Динстани свињски бут са соја сосом на тајвански начин.
24. 09. 2024. у 18:11
МАЛО ВРЕМЕНА ЋЕ ВАМ БИТИ ПОТРЕБНО ДА НАПРАВИТЕ САВРШЕН РУЧАК: Пржена боранија са пилетином
Пржена боранија са пилетином је лепо зачињена и савршено иде уз пиринач.
23. 09. 2024. у 11:30
ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Спремите вегетаријански "стир фрај"
Можете да га направите за 15 минута или мање и послужите са смеђим пиринчем или нудлама. Рецепт за ово једноставно, али и егзотично јело са индијским орасима, пуно је укуса.
08. 08. 2024. у 13:00
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Пасуљ са кобасицом запечен у рерни
Мало пасуља, лука, зачини и кобасице по избору, биће довољне да направите ово сјајно јело.
26. 07. 2024. у 11:41
Најновије из рубрике
ПУДИНГ ОД ХЛЕБА: Направите јединствени пудинг који ће вас оборити с ногу
Несвакидашњи рецепт за пудинг од хлеба савршен је за ужину или вечеру и пробудиће сва ваша чула. Једноставно се прави, а лаган је и укусан.
09. 10. 2024. у 11:09
ИСПРОБАЈТЕ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋЕ БУХТЛЕ: Након сервирања ће нестати у трен ока
Бухтле су једна од наших омиљених посластица од квасног теста, не само зато што су неодољиво укусне, већ и зато што се лако спремају.
08. 10. 2024. у 15:00
КРЕМАСТА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И СУВИМ ШЉИВАМА: Идеална је за славску или празничну трпезу и готова за само 15 минута!
Кремаста славска салата са сувим шљивама и орасима доноси савршен спој богатих укуса и раскошне текстуре, идеална за посебне прилике. Било да је послужите као предјело или као прилог, ова салата ће сигурно одушевити ваше госте.
08. 10. 2024. у 14:00
ДОМАЋИ СОК ОД ЦВЕКЛЕ: Савршен напитак за детокс који ће препородити ваш организам
Направите домаћи сок од цвекле који је одличан за крвну слику и целокупно здравље. Најчешће се цвекла конзумира и у облику сока, који није посебно популаран међу децом, а ако га припремите овако, попиће све до последње капи.
08. 10. 2024. у 13:14
АЈВАР ОД ЗЕЛЕНОГ ПАРАДАЈЗА: Бољи и укуснији од сваке друге зимнице
Ајвар од зеленог парадајза иде уз сва јела, поготово печења, може изненађујуће дуго да траје. После отварања најбоље је да теглу држите у фрижидеру.
08. 10. 2024. у 13:00
Коментари (0)