НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ПИЛАВ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Гурмански оброк у коме ће сви уживати
22. 01. 2025. у 09:30
Пилав, или како га у турском и арапском свету зову пилаф, јесте јело од пиринча са месом или без њега. Оно што краси ово јело је једноставност, а опет има невероватно богатство укуса.
Повезане вести

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ГОВЕЂИ ПИЛАВ: Сочно и окрепљујуће јело које се припрема брзински
Овај пилав је права гозба у једном тигању – мирисан, богат, сладуњав од шаргарепе и сувог грожђа, а пуног укуса захваљујући зачинима и сочној говедини. Савршен за све који воле оријенталну ноту у домаћем оброку.
21. 04. 2025. у 16:00

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ДЕКОРАТИВНО И УКУСНО: Ролат од меса са јајима, ни највећи гурмани му неће одолети
Укусан, сочан и декоративан — овај ролат је прави хит на трпези, посебно после Ускрса и "гомиле" скуваних јаја.
22. 04. 2025. у 11:30
Најновије из рубрике

ЛАГАН И КРЕМАСТ ПРИЛОГ: Пире од тиквица и кромпира
КАД тиквице преплаве пијаце, а кромпир чека да се искористи – овај пире спаја све што лето тражи: лакоћу, кремасту текстуру и освежавајућ укус.
26. 07. 2025. у 20:00

ПРАВЕ СЕ БРЗО, БЕЗ ПОХОВАЊА И ПРЖЕЊА, А ЈЕДУ СЕ С НОГУ! Домаће грисине од пилетине
ОВЕ грисине од пилетине су здраве, практичне и идеалне за понети, пробајте, и стално ћете их правити.
26. 07. 2025. у 18:54

РЕЦЕПТ ЗА ПАНЦЕРОТЕ: Идеалне за доручак, ужину или за пут
МЕКО тесто, топљени сир, парадајз сос и омиљени додаци – све што волимо код пице, сада у форми златно печених паницерота. Идеалне за доручак, ужину или понети на пут.
26. 07. 2025. у 10:00

ШТРУДЛА СА МАКОМ: Мирисна, мекана и пуна укуса (РЕЦЕПТ)
ШТРУДЛА са маком је прави класик домаће кухиње. Уз овај једноставан рецепт, лако ћете направити посластицу која враћа у детињство и мами осмехе.
26. 07. 2025. у 09:00

СЕРВИРАЈУ СЕ ПРЕЛИВЕНИ КИСЕЛОМ ПАВЛАКОМ И МЛАДИМ ЛУКОМ: Хрскави печени кромпири (ВИДЕО)
ЈЕДНОСТАВНА техника која ће вам омогућити да направите печени кромпир који је хрскав споља, мекан изнутра и одличног укуса!
26. 07. 2025. у 07:00
Коментари (0)