ШАТОБРИЈАН - ЧУВЕНИ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Испржите мекано и сочно месо попут професионалаца
14. 02. 2025. у 09:00
Ако желите да направите француски специјалитет потребни су вам бифтек и зачини. Припрема је врло једноставна и брза, а овако припремљено месо се најчешће служило уз печурке.
Повезане вести

ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК ПРОБАЈТЕ НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ: Кебаб, турски специјалитет који ће вас одушевити (ВИДЕО)
Припрема је једноставна, а спој зачина и јогурта даје месу посебну мекоћу и богатство укуса. Ови кебаби су идеални за послужење уз свежу салату, хрскаву лепињу или кремасти раита сос. Било да их пржите на тигању или печете на роштиљу, гарантујемо да ће нестати са стола у трену.
28. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

ПУН ПОГОДАК! - Без меса, али пуног укуса: Лазање са тиквицама
СПОЈ сочних тиквица, бешамела и сира чини ово јело идеалним за породични ручак, или лагану вечеру.
06. 06. 2025. у 13:00

ДОМАЋА И ВРУЋА: Бела пилећа крем чорба, савршена комбинација укуса
ПРАВИ се од куваног белог меса, поврћа и павлаке, а идеална је као лагано предјело или самосталан оброк.
06. 06. 2025. у 11:00

БЕЗЕ РОЛАТ СА МАЛИНАМА: Савршен спој хрскаве коре и кремастог фила, спреман очас посла! (ВИДЕО)
СА слатко-киселим укусом малина, сваки залогај доноси освежавајућу комбинацију текстура и укуса.
06. 06. 2025. у 09:00

ЈАГЊЕТИНА КОЈОЈ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ОДОЛИТЕ: Запечена са киселим млеком
Ово је прави специјалитет! Уколико сте љубитељ јагњећег меса немојте пропустити да пробате.
06. 06. 2025. у 07:00

НЕОДОЉИВО: Сочна пита са бананама и тапиоком
ПОСЛАСТИЦА коју ће укућани обожавати.
05. 06. 2025. у 11:00
Коментари (0)