ХЕРЦЕГОВАЧКИ ЧЕРВИШ: Традиционални рецепт са богатом историјом
22. 03. 2025. у 10:00
Херцеговачки червиш је једно од оних јела које мирише на традицију, окупљање породице и укусе које преносе генерације.
Повезане вести

ШПАГЕТЕ СА ТИКВИЦОМ И ПИЛЕТИНОМ: Ручак за десетку, издашан и укусан, сви ће вам тражити овај рецепт
Ово је само још један начин како да припремите шпагете, али ће вам сигурно постати једно од омиљених јела.
25. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

НЕВЕРОВАТНО СЛАСНА И УКУСНА: Проја са чварцима
ЗА све љубитеље чварака, ово је права посластица, јер кад се нађу у проји добије се феноменалан спој укуса!
04. 07. 2025. у 10:00

ПРАВЕ СЕ ЛАКО, А ПОЈЕДУ БРЗО: Кифлице са спанаћем (ВИДЕО)
НАЈБОЉЕ служите уз шољу јогурта, предивне, мекане, мирисне...
04. 07. 2025. у 07:36

БАШ КАО БАКИНА: Старинска пита са месом
Рецепт који се преносио генерацијама, са колена на колено, за укусну питу коју воли и старо и младо.
04. 07. 2025. у 07:20

САВРШЕН ЗА ТОПЛО ВРЕМЕ И ЈАКО СЕ БРЗО ПРАВИ: Освежавајући мус од вишања
ПРАВИ летњи слаткиш у чаши који ће вас освежити и засладити - мус од вишања!
03. 07. 2025. у 19:56

ЛАКА, ОСВЕЖАВАЈУЋА И УКУСНА: Пилећа салата са бресквама
ЛАГАНА и освежавајућа, а држаће вас дуго ситим.
02. 07. 2025. у 12:00
Коментари (0)