ИТАЛИЈА НИКАД НИЈЕ БИЛА БЛИЖА: Шпагете карбонара, уживање у сваком залогају
12. 04. 2025. у 08:30
Кад помислите на Италију сигурни смо да одмах на уму имате и шпагете, а карбонара су сам синоним ове земље. Са хрскавом сланиницом, толико су укусне да нећете моћи да станете кад почнете да их једете.
Повезане вести

ЈОШ БОЉА НЕГО СА РОШТИЉА: Ролована пилетина, сочан и сластан ручак
Маринирајте је једно вече раније и сутрадан спремите за тили час, у рерни. Овако припремљена укуснија је од било ког роштиљског меса!
10. 04. 2025. у 08:30

ПРОСТО КАО (ЗАПЕЧЕНИ) ПАСУЉ: Сличан пребранцу, а укусно јело коме нећете одолети
Налик на пребранац, али ипак мало модификован, овај рецепт гарантује сласно јело после ког сасвим сигурно нећете остати гладни.
10. 04. 2025. у 13:00

СА ШМЕКОМ СЛАНИНИЦЕ: Домаћински кељ
Ако волите да једете кашиком, али вам непцима прија и укус роштиља, овај спој кеља са сланиницом прави је избор за вас.
12. 04. 2025. у 14:30

НА СТАРИНСКИ НАЧИН: Кромпир чорба, кремасти укус детињства
Ова чорба вратиће вас у безбрижне дане детињства, доносећи вољени мирис бакине кухиње и у ваш дом.
13. 04. 2025. у 11:30

САМО ЗА ПРАВЕ ГУРМАНЕ: Гулаш са печуркама
Кад замирише сланиница одмах вам пође вода на уста, а још кад је додате у гулаш са шампињонима, ух, нема тога ко ће му одолети!
09. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ОСВЕЖАВАЈУЋА ПОСЛАСТИЦА: Најкремастији колач са пистаћима, спреман очас посла
КОЛАЧ богате ноте пистаћа, доноси задовољство сваким залогајем.
07. 06. 2025. у 13:00

СТАРИНСКО ЈЕЛО КОЈЕ И ДАНАС ОБОЖАВАМО: Печени кромпир са кобасицама
КЛАСИК домаће кухиње, доведен до савршенства да буде за свачији џеп и да је укусно пре свега!
07. 06. 2025. у 11:00

ЛЕТЊА ЧАРОЛИЈА: Домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем
Заборавите куповне варијанте – домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем је неупоредиво укуснији и без сувишних додатака.
07. 06. 2025. у 09:00

МЕКАНИ, МИРИСНИ И СЛОЈЕВИТИ: Домаћи пужићи без лиснатог теста
ТЕСТО се лако меси, а слојеви са путером дају им неодољиву мекоћу и богат укус.
07. 06. 2025. у 07:00

ПУН ПОГОДАК! - Без меса, али пуног укуса: Лазање са тиквицама
СПОЈ сочних тиквица, бешамела и сира чини ово јело идеалним за породични ручак, или лагану вечеру.
06. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)