Политика
ОДРЖАН МИТИНГ СРПСКЕ ЛИСТЕ У ЛЕПОСАВИЋУ: Окупљенима се обратио Златан Елек (ФОТО)
25. 12. 2025. у 17:33
Тенис
ЕВРОПА СЕ КЛАЊА СРПСКОМ ТЕНИСЕРУ! Лука Ћерамилац без премца - најбољи играч континента!
24. 12. 2025. у 13:07
"САДА НЕ, АЛИ ЈЕДНОГ ДАНА..."! Хуан Карлос Фереро жестоко замерио Карлосу Алкаразу
24. 12. 2025. у 08:35
Фудбал
РЕАЛ УВИДЕО СВОЈУ ГРЕШКУ: Продали га у Серију А, а сада желе да га врате по сваку цену
25. 12. 2025. у 22:35
"ПРВИ СМО ЈЕР СМО КВАЛИТЕТОМ И ИГРАМА ТО ЗАСЛУЖИЛИ!" Тренер Партизана о "јесењој титули"
25. 12. 2025. у 19:09
EvGenije
07.10.2023. 12:46
Sve je OK osim priče o ceđenju. Povrće se, istina, može ocediti pa onda ispasirati, ali se voda u kojoj se kuvalo mora sačuvati i vratiti u ispasirano povrće. U protivnom, pire od povrća se ne bi mogao kuvati jer je pregust i zagorio bi (potaž je upravo to, razvodnjeni pire od povrća). A može se i bez ceđenja, upotrebom štapnog miksera. Radi boljeg ukusa, u potaž od bundeve treba dodati i čašu pavlake i malo naribanog muskatnog oraščića.