НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОТАЖ ОД БУНДЕВЕ: Препун витамина, ако се овако једе може да буде и оброк
07. 10. 2023. у 11:02
БУНДЕВА је свакако краљица јесени, зато просто мора да се нађе на вашој трпези.
Повезане вести

МОЖЕТЕ ДА ГА НОСИТЕ И НА ПОСАО У ТЕРМОС ЧАШИ: Потаж од бундеве, брз, једноставан и здрав оброк "на кашику"
НАЈБРЖА и најздравија чорба спрема се за 15 минута, нећете погрешити ако га будете правили свако други дан.
18. 06. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ЧОКОЛАДНА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА: Рецепт за брзу посластицу
Лагана, кремаста и неодољиво чоколадна посластица која се припрема без рерне. Савршена је када желите нешто брзо, освежавајуће и ефектно.
10. 09. 2025. у 15:00

ЗДРАВ ТИГАЊ СА ПИЛЕТИНОМ И ПОВРЋЕМ: Рецепт за здрав оброк
Лагано, шарено и пуно укуса – јело које спаја здраве намирнице и једноставну припрему.
10. 09. 2025. у 14:00

ВАЖИ ЗА НАЈБОЉЕ ТЕСТО ЗА ПИЦУ НА СВЕТУ: Спремно за свега 15 минута, а све састојке већ имате код куће
УЗ НЕКОЛИКО састојака можете пронаћи у својој кухињи, мало стрпљења и пажње, направићете најхрскаву кору за пицу за целу породицу.
10. 09. 2025. у 13:34

ПИЛЕТИНА СА ПЕСТОМ И ПЕЧЕНИМ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за кремасту пилетину
Ако тражите јело које је брзо, једноставно и изгледа као из ресторана – ово је прави избор. Сочна пилетина у кремастом сосу од песта и мирисног печеног парадајза биће хит на свакој трпези.
10. 09. 2025. у 13:00

ПУЊЕНИ ФИЛЕТИ ЛОСОСА СА СПАНАЋЕМ И ФЕТОМ: Рецепт за брзо и здраво јело
Нежни филети лососа пуњени спанаћем и фетом доносе савршен спој укуса и здравља. Јело је једноставно за припрему, а изгледа и укусно и елегантно.
10. 09. 2025. у 12:00
EvGenije
07.10.2023. 12:46
Sve je OK osim priče o ceđenju. Povrće se, istina, može ocediti pa onda ispasirati, ali se voda u kojoj se kuvalo mora sačuvati i vratiti u ispasirano povrće. U protivnom, pire od povrća se ne bi mogao kuvati jer je pregust i zagorio bi (potaž je upravo to, razvodnjeni pire od povrća). A može se i bez ceđenja, upotrebom štapnog miksera. Radi boljeg ukusa, u potaž od bundeve treba dodati i čašu pavlake i malo naribanog muskatnog oraščića.