Када не знате шта да припремите за ручак, клин-чорба је супер избор, јер већина људи састојке већ има код куће, па не морате ни до радње да идете. За ову чорбу вам није потребно месо, коцка супе ће решити све, а онда се помеша са запршком и резанцима. На крају се дода јаје.
Ако волите пуцање коре под ножем и мирис свежег, топлог хлеба – овај рецепт је за вас. Ово није обичан хлеб, већ раскошно слано пециво пуно сира, хрскаве сланине и сочних маслина. Савршен као прилог уз супу, део бранча или као грицкалица уз чашу вина.
Комбинација хрскаве основе, кремастог филa и богатог карамел прелива чини их савршеним за све прилике: од дечијих рођендана до свечаних вечера. Једноставне су за припрему, не захтевају посебне вештине, а изгледају као из најбоље посластичарнице!
Коментари (0)