КРЕМАСТА СУПА ОД БУНДЕВЕ: Лако се прави, а сутрадан има још бољи укус
13. 09. 2024. у 12:18
ЈЕСЕН која нам стиже је асоцијација и на бундеву, коју једемо и у сланим јелима, али и као посластицу.
Повезане вести

МОЖЕТЕ ДА ГА НОСИТЕ И НА ПОСАО У ТЕРМОС ЧАШИ: Потаж од бундеве, брз, једноставан и здрав оброк "на кашику"
НАЈБРЖА и најздравија чорба спрема се за 15 минута, нећете погрешити ако га будете правили свако други дан.
18. 06. 2025. у 09:00

КРЕМАСТ СА ШИТАКИ ПЕЧУРКАМА: Богати потаж, заситан, да може бити и главно јело
Овај потаж је толико богат разноврсним састојцима да вас врло лако може заситити, те може бити и главно јело, за вечеру, рецимо.
27. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

КРЕМАСТ И СОЧАН, ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Лажни чизкејк
БРЗИНСКИ десерт који се топи у устима, нема ко ће остати на само једном парчету.
28. 07. 2025. у 20:14

И ДУПЛА МЕРА ЋЕ БИТИ МАЛО: Рецепт за домаће кифлице
ДОМАЋЕ кифлице се праве по најбољем старом бакином рецепту.
28. 07. 2025. у 09:52

ОВАКВЕ ПРАВЕ САМО НАЈБОЉИ ПЕКАРИ Најмекше панцероте које се топе у устима
МИРИС прженог теста, топљени сир који се развлачи, и парадајз сос који обогаћује сваки залогај.
28. 07. 2025. у 09:35

ЗДРАВ ОБРОК ЗА СВАКИ ДАН У ОБЛИКУ СУФЛЕА: Запечена пилећа џигерица из рерне
ЛАГАНИ, печени суфле са пилећом џигерицом, поврћем и благим зачинима права је промена у односу на класичне џигерице на тигању – мекан је, пун укуса и идеалан за послужење топлог или хладног.
27. 07. 2025. у 07:00

ЛАГАН И КРЕМАСТ ПРИЛОГ: Пире од тиквица и кромпира
КАД тиквице преплаве пијаце, а кромпир чека да се искористи – овај пире спаја све што лето тражи: лакоћу, кремасту текстуру и освежавајућ укус.
26. 07. 2025. у 20:00
Коментари (0)