КРЕМАСТА СУПА ОД БУНДЕВЕ: Лако се прави, а сутрадан има још бољи укус
13. 09. 2024. у 12:18
ЈЕСЕН која нам стиже је асоцијација и на бундеву, коју једемо и у сланим јелима, али и као посластицу.
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ЗЛАТНУ ПИТУ: Испробајте традиционално јело са југа Србије
ОВУ питу са југа Србије морате да направите.
14. 12. 2025. у 13:00
У ПАЛЕНТУ ДОДАЈТЕ ПОСЕБАН САСТОЈАК: Биће савршено кремаста и укусна
ПАЛЕНТА, традиционално и једноставно јело, може постати права гурманска посластица уз један тајни састојак који јој даје посебан укус и мирис.
14. 12. 2025. у 12:00
ПАСУЉ КОЈИ ГОВОРИ 10 ЈЕЗИКА: Испробајте традиционални рецепт са којим не можете погрешити (ВИДЕО)
ПОНОСНО се враћамо јелу које нас је отхранило!
13. 12. 2025. у 16:00
ТАЈНА САВРШЕНОГ ПРЕБРАНЦА: Како да пасуљ остане сочан и кремаст чак и трећег дана након припреме
СВИ смо ово искусили - пасуљ пребранац који је првог дана био краљ трпезе, а већ сутрадан постао разочарање. Али, замислите да постоји начин да ово омиљено традиционално јело остане сочно, кремасто и пуно укуса данима након припреме. Да, могуће је, и тајна не лежи у скупим састојцима, већ у техници коју су многи заборавили.
13. 12. 2025. у 13:50
ЧАРОБНИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Заборавићете на месо при првом залогају! (ВИДЕО)
ОВО је рецепт за пуњене паприке за памћење!
12. 12. 2025. у 12:00
Коментари (0)