ПИЛЕЋА САЛАТА СА НАРОМ И КИКИРИКИЈЕМ: Желећете залогај више
11. 11. 2024. у 07:00
Пилетину заиста можемо јести на сто начина, а ако су вам све салате као прилог досадиле, ви испробајте овај проверено добар рецепт. Нар ће јој дати незаборавни шмек.
Повезане вести

ПИЛЕЋА САЛАТА КАКВУ ДО САД НИСТЕ ПРОБАЛИ: Комбинација укуса који одушевљава на први залогај (ВИДЕО)
Ако тражите салату која је истовремено освежавајућа, кремаста и пуна укуса, онда је ова пилећа салата са поморанџом, сиром и орасима прави избор. Припрема је једноставна, а састојци су лако доступни. Било да је послужите као предјело или главно јело, ова салата ће сигурно бити омиљени додатак сваком столу.
17. 03. 2025. у 11:30

ШАРЕНА САЛАТА СА ПРОКЕЉОМ И ЈАБУКАМА: Комбинација укуса која ће вас одушевити
Шарена салата са прокељом и јабукама уз додатак фета сира и ораха је идеална уз главно јело, нарочито уз меса.
25. 02. 2025. у 14:00Jована Васић

САВРШЕНА ПОСЛАСТИЦА: Куглице од сувог воћа и кикирикија преливене чоколадом
КУГЛИЦЕ од сувог воћа и кикирикија преливене чоколадом се не пеку, врло су здрав десерт и идеалне за славља.
09. 02. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ ЗДРАВИ ХЛЕБ ОД ЗРНЕВЉА БЕЗ КВАСЦА: Само 1 кришка овог хлеба држаће вас ситим цео дан
Домаћи хлеб са зрневљем је савршен начн.
19. 05. 2025. у 07:00

ВАЗДУШАСТ И МЕКАН, А ЛАКО СЕ ПРАВИ: Ово је најсочнији чоколадни колач који ћете икад пробати
СЛАТКОЋА овог дезерта савршено се слаже са многима омиљеним напитком - кафом.
18. 05. 2025. у 21:07

УЗ ЈОГУРТ - ИДЕАЛАН ДОРУЧАК: Једноставан бурек са спанаћем и сиром
БУРЕК са спанаћем и сиром направићете за сат времена, а идеалан је уз јогурт за доручак.
18. 05. 2025. у 07:00

НАЈЗДРАВИЈИ ДОРУЧАК ИЗ РЕРНЕ: Запечени омлет са спанаћем, обожаваћете га!
НА овом јелу су одрастале генерације: Преукусно је, а за 200 динара може да једе цела породица.
17. 05. 2025. у 07:00

ПРВИМ ЗАЛОГАЈЕМ ВРАЋА У ДЕТИЊСТВО! Песак торта, готова за само пола сата, и то без печења
КРЕМАСТИ фил од ваниле и кекса у савршеном је контрасту са хрскавом подлогом.
16. 05. 2025. у 10:00
Коментари (0)