ЧОРБА ОД КАРФИОЛА СА КИСЕЛОМ ПАВЛАКОМ: Нежног укуса, а припрема једноставна и брза

01. 02. 2025. у 12:33

ЧОРБА од карфиола пријаће током хладних дана, по жељи додајте и мало киселе павлаке умућене са јајетом.

ЧОРБА ОД КАРФИОЛА СА КИСЕЛОМ ПАВЛАКОМ: Нежног укуса, а припрема једноставна и брза

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 1 мања главица карфиола
  • 1 главица црног лука
  • 1,5 шаргарепа
  • 1 пилећа коцка за супу
  • 3 л топле воде
  • 1 кисела павлака
  • 1 јаје
  • 3 кашике уља
  • 1 већи кромпир
  • со и зачини по укусу

Рецепт за чорбу од карфиола:

Како бисте направили ову чорбу, прво испржите ситно исецкан лук. Шаргарепу исецкану на колутове додајте луку, као и карфиол истрган на цветове. Прелијте топлом водом, а након тога убаците кромпир исецкан на коцкице.

Чорби додајте коцку за супу. У посебној чинији измешајте киселу павлаку са јајетом. Након што се чорба скува, лагано додајте павлаку коју сте умутили са јајетом. Зачините и засолите по жељи.

(стварукуса.мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СКАНДАЛ У БРИТАНИЈИ, ПОРОДИЦЕ У ШОКУ: Директорка мртвачнице гледала цртани филм са мртвим бебама у својој кући

СКАНДАЛ У БРИТАНИЈИ, ПОРОДИЦЕ У ШОКУ: Директорка мртвачнице гледала цртани филм са мртвим бебама у својој кући

ЕЈМИ Аптон (38), оснивачица удружења Florrie’s Army у Лидсу у Енглеској, нашла се у центру велике афере након што су родитељи преминуле деце открили да су тела њихових беба држана у њеној кући уместо у мртвачници.

27. 08. 2025. у 17:50

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане

ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.

25. 08. 2025. у 13:15

Коментари (0)

Војин Ђорђевић: ВОДАВОДА је одабрала нас