ПРОЛЕЋНА РУСКА САЛАТА: Идеална за свечани ускршњи ручак
19. 04. 2025. у 14:30
Пролећна руска салата је лаганија од оригиналне и брже се прави. Одлична је за ускршњу трпезу.
Повезане вести

САЛАТА СА ЈАЈИМА, СИРОМ И ШУНКОМ: Постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали
Салата са јајима, сиром и шунком врло је ароматична и заситна, а одлична алтернатива руској салати.
27. 04. 2025. у 13:00

САЛАТА ОД ЈАЈА: Одлична као прилог, а може бити и укусан оброк
Доручак је најбитнији оброк у дану, па је зато потребно унети што више потребних витамина и минерала. Јаја која су вам остала од Васкрса можете искористити за више него укусну салату чији се рецепт налази у наставку.
24. 04. 2025. у 13:00

КИНЕСКА САЛАТА: Укусна кремста пикантерија која је заситна и преукусна
Кинеска салата постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали.
22. 04. 2025. у 14:30

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30

УСКРШЊА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ, СИРОМ И МАСЛИНАМА: Савршена као предјело за празничну трпезу
Ускршња салата са пилетином, сиром и маслинама је савршена за свечану трпезу и врло укусна.
18. 04. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

НЕСТАЋЕ СА СТОЛА У СЕКУНДИ: Врући хлеб са сиром и белим луком (ВИДЕО)
ХРСКАВО, топло, мекано, приредите себи вечеру за памћење.
08. 06. 2025. у 07:00

ОСВЕЖАВАЈУЋА ПОСЛАСТИЦА: Најкремастији колач са пистаћима, спреман очас посла
КОЛАЧ богате ноте пистаћа, доноси задовољство сваким залогајем.
07. 06. 2025. у 13:00

СТАРИНСКО ЈЕЛО КОЈЕ И ДАНАС ОБОЖАВАМО: Печени кромпир са кобасицама
КЛАСИК домаће кухиње, доведен до савршенства да буде за свачији џеп и да је укусно пре свега!
07. 06. 2025. у 11:00

ЛЕТЊА ЧАРОЛИЈА: Домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем
Заборавите куповне варијанте – домаћи сладолед од ваниле са шумским воћем је неупоредиво укуснији и без сувишних додатака.
07. 06. 2025. у 09:00

МЕКАНИ, МИРИСНИ И СЛОЈЕВИТИ: Домаћи пужићи без лиснатог теста
ТЕСТО се лако меси, а слојеви са путером дају им неодољиву мекоћу и богат укус.
07. 06. 2025. у 07:00
Коментари (0)