ПРОЛЕЋНА РУСКА САЛАТА: Идеална за свечани ускршњи ручак
19. 04. 2025. у 14:30
Пролећна руска салата је лаганија од оригиналне и брже се прави. Одлична је за ускршњу трпезу.
Повезане вести

САЛАТА СА ЈАЈИМА, СИРОМ И ШУНКОМ: Постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали
Салата са јајима, сиром и шунком врло је ароматична и заситна, а одлична алтернатива руској салати.
27. 04. 2025. у 13:00

САЛАТА ОД ЈАЈА: Одлична као прилог, а може бити и укусан оброк
Доручак је најбитнији оброк у дану, па је зато потребно унети што више потребних витамина и минерала. Јаја која су вам остала од Васкрса можете искористити за више него укусну салату чији се рецепт налази у наставку.
24. 04. 2025. у 13:00

КИНЕСКА САЛАТА: Укусна кремста пикантерија која је заситна и преукусна
Кинеска салата постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали.
22. 04. 2025. у 14:30

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30

УСКРШЊА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ, СИРОМ И МАСЛИНАМА: Савршена као предјело за празничну трпезу
Ускршња салата са пилетином, сиром и маслинама је савршена за свечану трпезу и врло укусна.
18. 04. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

ИДЕАЛНЕ ЗА БРЗИНСКУ УЖИНУ, ЗА ДОРУЧАК ИЛИ ВЕЧЕРУ: Ролнице од тост хлеба са шунком и сиром
ПРИПРЕМАЈУ се лако, без много састојака, а резултат је укусан и сочан оброк који воле и деца и одрасли.
25. 07. 2025. у 16:46

ЗАЧАС ГОТОВИ: Пастели најздравији слаткиш на свету (ВИДЕО)
НАЗИВАЈУ га још и питом од сусама и меда.
24. 07. 2025. у 13:37

ПРАВЕ СЕ БРЗО И ЛАКО, А ДЕЦА ЋЕ ИХ ОБОЖАВАТИ: Пљескавице од броколија
ПОСНЕ и сласне, правићете стално.
24. 07. 2025. у 12:00

ЈЕДНОСТАВНО ЈЕЛО СА МЕКАНИМ МЕСОМ И БОГАТИМ, ЗАЧИЊЕНИМ УКУСОМ: Пилећи ражњићи
УВЕК добар избор када желите нешто брзо, сочно и мирисно.
24. 07. 2025. у 10:59

ЧОРБА ЗА СВАКИ ДАН: Спрема се за пола сата, а освежиће вам дан
Искусне домаћице/домаћини за мање од пола сата спремиће ову чорбу, а оне/они мање вешти за 45 минута, најдуже. Затим ће вам освежити дан, или вече, у зависности од тога када је будете јели и уживали у њој.
24. 07. 2025. у 07:00
Коментари (0)