САЛАТА ОД ЈАЈА: Одлична као прилог, а може бити и укусан оброк
Доручак је најбитнији оброк у дану, па је зато потребно унети што више потребних витамина и минерала. Јаја која су вам остала од Васкрса можете искористити за више него укусну салату чији се рецепт налази у наставку.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- мало бибера
- 5 куваних јаја
- 1 штап целера
- ситно сецкани влашац
- сок од пола лимуна
- сенф
- мајонез
- со
Припрема:
Јаја ољуштите и преполовите или можете исећи на четири дела. Можете "избацити" жуманца и њих мало виљушком изгњечити. Штап целера исеците на мање комаде и додајте јајима, а онда и сецкани влашац па промешајте. Онда зачините и сипајте мајонез и сенф по жељи, у зависности колико желите да буде сочно. Онда на крају убаците и сок од лимуна и добро промешајте. Салата је спремна за сервирање.Можете убацити још неке састојке попут љуте паприке, оригана или можда пилетине. Све у складу са вашим укусом.
(Ona)

ПОРОДИЦЕ У ШОКУ НАКОН ШТО СУ ОТВОРИЛЕ КОВЧЕГЕ СА ТЕЛИМА: Нове бизарности након пада авиона у Индији
СИН жене која је погинула у паду авиона компаније Air India изјавио је за Би-Би-Си да су у ковчегу с телом његове мајке пронађени и „други остаци“.
23. 07. 2025. у 16:49

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

НАУЧНИЦИ У СТРАХУ - РИЗИК ОД НЕСТАНКА: Ада Бојана и Бококоторски залив у опасности - море никада није било такво
НИВО Јадранског мора ће, према пројекцијама, до краја века порасти 35 центиметара (цм), што ће угрозити обалска подручја, посебно подручје Аде Бојане и делове Бококоторског залива, наводи се у прошлогодишњем Нацрту Националног плана Црне Горе за прилагођавање на климатске промене.
25. 07. 2025. у 08:55
Коментари (0)