КРЕМАСТ СА ШИТАКИ ПЕЧУРКАМА: Богати потаж, заситан, да може бити и главно јело
27. 04. 2025. у 10:00
Овај потаж је толико богат разноврсним састојцима да вас врло лако може заситити, те може бити и главно јело, за вечеру, рецимо.
Повезане вести

СА БЕШАМЕЛОМ И ПЕЧУРКАМА: Вегетаријански крокети, нећете престати да их једете
Вреди мало се помучити око припреме ових крокета јер је укус невероватан, и просто маме да их једете још!
25. 04. 2025. у 11:30

КО БИ РЕКАО ДА ЈЕ СА ПЕЧУРКАМА: Бургер без меса, сочан и неодољивог укуса
Мало љуткаст и много укусан, овај бургер је одлична замена за "прави", када вам досади месо.
26. 04. 2025. у 10:00

КОЛАЧИ СА НАЈСЛАЂИМ ИМЕНОМ НА СВЕТУ: Медењаци, баш као што су га правиле и наше баке
Традиционални колачићи које сви воле, а имају и дебелог разглога за то.
22. 04. 2025. у 16:00

РАЗБАРУШЕНА ПОСЛАСТИЦА СА КОКОСОМ: Чупавци, колачи нашег детињства
Уколико волите кокос, ово су прави колачи за вас, јер га има баш свуд по њима!
21. 04. 2025. у 07:00

СТАРИНСКИ КОЛАЧ И ЗА МЛАДЕ ДОМАЋИЦЕ: Ванилице са орасима
Ко може да одоли ванилицама и да не каже: "Хоћу још" после друге-треће па и пете?
20. 04. 2025. у 11:30
Најновије из рубрике

ПУЊЕНЕ КРОФНЕ: Ваздушасте и богате најкремастијим ванил кремом, посластица којој нико не може да одоли
Најмекше крофне пуњене ванил кремом које сте икада пробали.
27. 04. 2025. у 14:30

САЛАТА СА ЈАЈИМА, СИРОМ И ШУНКОМ: Постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали
Салата са јајима, сиром и шунком врло је ароматична и заситна, а одлична алтернатива руској салати.
27. 04. 2025. у 13:00

НАПОЛЕОН ТОРТА: Руска посластица коју називају и торта од хиљаду слојева
Љубитељи доброг залогаја знају да је за припрему одређених посластица потребно више времена, труда и новца, али се та труд увек и те како исплати. Ова Наполеон торта је баш једна од тих.
27. 04. 2025. у 11:30

ФРАНЦУСКИ КРОМПИР СА КУВАНИМ ЈАЈИМА: Никад бржи и јефтинији ручак (ВИДЕО)
Савршен ручак или прилог месу, ако нисте никад пробали ево одличног рецепта за француски кромпир.
27. 04. 2025. у 08:30

ТУРСКИ СИМИТ: Направите овај хрскави ђеврек брзо и лако
Традиционални турски симит, једно од најпознатијих пецива у Турској. Симит је хрскав споља, мекан изнутра и прекривен богатим слојем препеченог сусама. Симит се обично једе са турским чајем, белим сиром, маслинама, парадајзом и краставцем. Такође је укусан уз кајмак и мед.
27. 04. 2025. у 07:00
Коментари (0)