Тенис
"НИЈЕ БАРСА САМО ПАНТЕР!" Ајзеа Кенан уочи меча Црвена звезда - Барселона
26. 12. 2024. у 18:19
"МОРАМ МНОГО СТВАРИ ДА ПОБОЉШАМ!" Прва тенисерка света пред почетак нове тениске сезоне
26. 12. 2024. у 14:13
Фудбал
ИЗ ПАРТИЗАНА ПРАВАЦ У ВОЈВОДИНУ! Ненад Лалатовић пронашао појачање у Хумској
27. 12. 2024. у 09:10
ПАРТИЗАН ДОБИЈА БРУТАЛНО ПОЈАЧАЊЕ! Бивши репрезентативац Србије облачи црно-бели дрес
27. 12. 2024. у 08:38
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom