Политика
БРНАБИЋЕВА СУТРА У РИМУ: Састаће се са званичницима парламента Италије
12. 11. 2024. у 15:40
Тенис
РУС УБЕДЉИВ: Медведев победио, остао у трци за полуфинале Завршног мастерса
12. 11. 2024. у 15:52
НАВИЈАЧИ СУ ЗАПАЊЕНИ: Прво сазнали да се Новак Ђоковић повредио, а сад и ово!
12. 11. 2024. у 14:49
"ПЛАКАО САМ ЗАЈЕДНО СА НОВАКОМ!" Ђоковићев тениски отац открио велику тајну
12. 11. 2024. у 08:50
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom