 
                    
                    СКАНДАЛ БЕЗ ПРЕСЕДАНА: Пад новинарства у Аустрији и напад на државу Србију
31. 10. 2025. у 15:02
 
                    
                    31. 10. 2025. у 15:02
 
                    
                    
                 
                    
                    31. 10. 2025. у 14:10
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    30. 10. 2025. у 21:50
 
                    
                    30. 10. 2025. у 21:01
 
                    
                    
                 
                    
                    31. 10. 2025. у 14:46
 
                    
                    31. 10. 2025. у 14:26
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom