ТОЧАК ТОРТА: Чудо од једног јајета (РЕЦЕПТ)
07. 02. 2023. у 21:00
Торта врхунског укуса, која се топи у устима.
Најновије из рубрике

КРОМПИР СА ПЕСТОМ И ПАРМЕЗАНОМ: Рецепт за хрскави кромпир
Овај кромпир је хит на свакој вечери – хрскав споља, мекан изнутра и препун ароме песта од босиљка и сира. Савршен као прилог уз месо, рибу или као самостална ужина!
12. 09. 2025. у 11:11

ЧИЗКЕЈК: Рецепт за чизкејк са малинама и белом чоколадом
Овај чизкејк је права гозба за непце – кремаст, нежан, са изразитим наговештајем беле чоколаде и свежих малина. Путер бисквитна основа савршено допуњује баршунасти фил од чизкејка, а све је преливено сјајном глазуром од беле чоколаде.
12. 09. 2025. у 08:12

РОЛНИЦЕ СА БЕЛИМ ЛУКОМ И СИРОМ: Рецепт за мирисне ролнице
Меке, мирисне и пуне укуса – ове ролнице од теста са сиром и белим луком биће звезда сваког стола. Савршене су уз супу, ручак или као топла ужина.
11. 09. 2025. у 17:00

МАРИНИРАНЕ ПАПРИКЕ СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Рецепт за ароматичне паприке
Ове киселе паприке су савршене за сендвиче, салате, вечере или као предјело.
11. 09. 2025. у 16:00

СОС ОД СЕНФА СА ЦРНИМ ЛУКОМ И ПЕРШУНОМ: Рецепт за универзални прелив
Овај сос је права бомба укуса – благо љут од сенфа, кремаст, а опет свеж захваљујући зачинском биљу и црном луку. Идеалан је за месо, гриловано поврће, салате или печени кромпир. Брзо се прави и дивно једноставан.
11. 09. 2025. у 15:00
Коментари (0)