ЧОКОЛАДНИ МУС ОД ДВА САСТОЈКА: Класичан рецепт који ће вас одушевити једноставношћу! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
ИДЕАЛАН рецепт за све љубитеље чоколаде!

Foto: Shutterstock
Засладите се домаћим чоколадним мусом, који се лако прави, а има богат укус.
Рецепт за чоколадни мус
Састојци:
400 г црне чоколаде
2 шоље слатке креме или шлага
чоколадни топинг
једна поморанџа и пар листића нане
Припрема:
1) Чоколаду истопите на пари. Мешајте како би била глатка и без грудвица.
2) Оставите да се прохлади, па у њу додајте 2 шоље шлага или умућену слатку крему. Добро промешајте како би се сјединило.
3) Смесу сипајте у шприц. На дно чаше сипајте топинг од чоколаде, затим шприцем нафилујте половину чаше или друге посуде, ставите комадиће поморанџе и пар листића нане и поново нафилујте.
Пријатно!
За још рецепата запратите нас на Виберу.
Препоручујемо

НАПРАВИТЕ САМСУ: Рецепт за традиционалну питу са сиром (ВИДЕО)
02. 08. 2023. у 07:00

ИНТЕГРАЛНИ ХЛЕБ БЕЗ КВАСЦА: Не гоји, а чува и ваше здравље (РЕЦЕПТ)
01. 08. 2023. у 11:00

САТАРАШ СА МЛАДИМ КРОМПИРИЋИМА: Омиљени летњи ручак! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
20. 07. 2023. у 17:08

ЧОКОЛАДА И ОРАСИ ЗА САВРШЕН СЛАТКИШ: Спрема се брзо и лако (ВИДЕО)
15. 07. 2023. у 16:31

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

НЕМА КАМЕРА, РАДАРА, НИ ПОЛИЦИЈЕ: У Србији уведен НОВ НАЧИН мерења брзине - казне стижу на кућну адресу
СИСТЕМ који фунционише потпуно аутоматски.
03. 07. 2025. у 19:09
Коментари (0)