ПРОБАЈТЕ ЊУЈОРШКИ ЧИЗКЕЈК: Оригинални рецепт за торту која је постала симбол овог урбаног града
01. 09. 2023. у 17:45
НЕШТО конкретнији и кремастији од класичног, Њујоршку чизкејк тражи мало стрпљења док се не охлади, али љубитељи цитрусних укуса биће одушевљени овом јединственом посластицом која се топи у устима.
Повезане вести

ОСВЕЖАВА И СЛАДИ: Манго чизкејк, савршен избор за ове топле дане
Лако се прави а још лакше поједе! Овај сочни чизкејк прави је избор за топле дане.
13. 06. 2025. у 11:00

НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ЧИЗКЕЈК: Искористите сезону јагода
Чизкејк од јагода је најлаганији и најукуснији десерт.
10. 06. 2025. у 13:00

СИТНИ КОЛАЧ ЗА КРУПНИ ЗАЛОГАЈ: Лешник гнезда, мало десерт савршенство
КАДА би лешници расли у оваквим гнездима, сигурни смо да би их сва деца "испразнила" за тили час.
02. 05. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

И ДУПЛА МЕРА ЋЕ БИТИ МАЛО: Рецепт за домаће кифлице
ДОМАЋЕ кифлице се праве по најбољем старом бакином рецепту.
28. 07. 2025. у 09:52

ОВАКВЕ ПРАВЕ САМО НАЈБОЉИ ПЕКАРИ Најмекше панцероте које се топе у устима
МИРИС прженог теста, топљени сир који се развлачи, и парадајз сос који обогаћује сваки залогај.
28. 07. 2025. у 09:35

ЗДРАВ ОБРОК ЗА СВАКИ ДАН У ОБЛИКУ СУФЛЕА: Запечена пилећа џигерица из рерне
ЛАГАНИ, печени суфле са пилећом џигерицом, поврћем и благим зачинима права је промена у односу на класичне џигерице на тигању – мекан је, пун укуса и идеалан за послужење топлог или хладног.
27. 07. 2025. у 07:00

ЛАГАН И КРЕМАСТ ПРИЛОГ: Пире од тиквица и кромпира
КАД тиквице преплаве пијаце, а кромпир чека да се искористи – овај пире спаја све што лето тражи: лакоћу, кремасту текстуру и освежавајућ укус.
26. 07. 2025. у 20:00

ПРАВЕ СЕ БРЗО, БЕЗ ПОХОВАЊА И ПРЖЕЊА, А ЈЕДУ СЕ С НОГУ! Домаће грисине од пилетине
ОВЕ грисине од пилетине су здраве, практичне и идеалне за понети, пробајте, и стално ћете их правити.
26. 07. 2025. у 18:54
Pedja
01.09.2023. 17:54
Zasto usvajamo tudje reci, valjda mi u nasem srpskom jeziku imamo nase reci "Njujirski kolac sa sirom"
Miki
01.09.2023. 21:09
@Pedja - Pedja moze li ovako: “ “ ?