РЕЦЕПТ ЗА ТРАДИЦИОНАЛНИ АРАПСКИ КОЛАЧ: Овако се прави "мшвук"
22. 08. 2024. у 11:25
Ево како да направите другачији слаткиш
Најновије из рубрике
БЕЛИ ЕГИПАТ ЗА СВЕ СВЕЧАНЕ ПРИЛИКЕ: Кремаста посластица која се топи у устима
СВИ ће вам тражити додатно парче.
15. 11. 2025. у 22:28
ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Рецепт за кремасто савршену торту
Мека какао кора, ваздушаст крем и сјајна чоколадна глазура — торта која нестаје у тренутку и изгледа као из најбоље посластичарнице.
15. 11. 2025. у 21:00
МАЂАРСКА ЧОРБА СА КОБАСИЦОМ И ПАПРИКОМ: Густо и ароматично јело за хладне дане
Мађарска кухиња је позната по топлим, снажним јелима која греју и душу и тело, а ова чорба од представља управо такав класик. Комбинује богатину паприке, арому кобасице, слаткоћу куваног поврћа.
15. 11. 2025. у 18:00
САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ И ФЕТЕ: Свежина, боја и укус у једном тањиру
СЛАТКАСТ укус печене или куване цвекле, кремаста фета и хрскаве семенке сунцокрета спајају се у салати која једнако добро функционише као лагани ручак, здравија вечера или самостална ужина.
15. 11. 2025. у 14:00
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ САРМУ СА ХИЛАНДАРА: Уживаћете у савршеном укусу - ево у чему је тајна
РЕЦЕПТИ са Хиландара су права ризница, а један од највећих гастрономских драгуља јесте посна сарма, коју можете да припремате сада када почне Божићни пост.
15. 11. 2025. у 13:42
Коментари (0)